Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το άλλοθι για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Διαχείριση Απορριμμάτων το έχουν έτοιμο: Φταίνε η Δούρου, ο Τσιρώνης και οι Οικολόγοι-Πράσινοι!


Πίσω από τις αλλεπάλληλες και κατ εξακουλούθηση κωλοτούμπες του Θ. Μπιζά, πίσω από τις γραμμές των ασυνάρτητων κειμένων του περί ου ο λόγος σκουπιδολόγου/πυρηνικού επιστήμονα/παρλαπιπιστή, πίσω από τους μπογιατισμένους κόκκινα νεοφιλελεύθερους βερμπαλισμούς ενός ημιμαθή οπορτουνιστή, ξεπροβάλλει το κίνητρο της ακατάσχετης λογοδιάρροιάς του για τα σκουπίδια:
Μπροστά στην σίγουρη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της Διαχείρισης Απορριμμάτων ρίχνει τόνους μελάνι, σαν τεράστια σουπιά, για να αποκρύψει τις τεράστιες ευθύνες της αφεντομουτσουνάρας του, του κομματικού του προστάτη Ν. Βούτση και των ΠΡΩΣΥΝΑΤειων συναγωνιστών του Σπανούδη, Δαμάσκου, Κεφαλά και... λοιπών κ.κ. και, ήδη, (πίσω από τις γραμμές, είπα) ένοχοι είναι η Δούρου, ο Τσιρώνης και οι Οικολόγοι - Πράσινοι !
(Ρένα του, φύλαξε αυτό το κειμενάκι... έτσι... σαν... αναμνηστικό)!

Εκδορεύς... τώρα ανεξέλεγκτος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου