Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

(Η Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ στην aftodioikisi.gr)! «Ευχαριστούμε τη Ρ.Δούρου», λένε οι εργαζόμενοι στον ΕΔΣΝΑ – Παραιτείται από την άσκηση εφέσεων (απόφαση)

Παραιτούνται από τις εφέσεις στις πρωτόδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, με τις οποίες οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια στον ΕΔΣΝΑ δικαιώθηκαν, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η σημερινή Διοίκηση τουΕΔΣΝΑ. Εφέσεις τις οποίες είχε επιλέξει ο πρώην περιφερειάρχης και πρόεδρος τυ Συνδέσμου, Γιάννης Σγουρός.

Σχετική απόφαση ανέβηκε στη «Διαύγεια», ωστόσο έγινε γνωστή από ανάρτηση εργαζομένων στην ιστοσελίδα της «Παρέμβασης ΕΔΣΝΑ».
«Η Ρένα Δούρου και η σημερινή Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ παραιτούνται από τις εφέσεις, που είχε κάνει ο Σγουρός και η Διοίκησή του στον ΕΔΣΝΑ, στις πρωτόδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, με τις οποίες οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια στον ΕΔΣΝΑ δικαιώθηκαν. Με αυτή την πράξη της Ρένας Δούρου ανοίγει ο δρόμος μονιμοποίησης των συναδέλφων μας.
Την ευχαριστούμε!», καταλήγει η ανάρτηση της «Παρέμβασης ΕΔΣΝΑ».
Δείτε την απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» ΕΔΩ
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/efxaristoume-ti-r-dourou-lene-oi-ergazomenoi-ston-edsna-paraiteitai-apo-tin-askisi-efeseon-apofasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου