Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

(Τετ. 8/6/16 – 16:07)
ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG
Ο Παναγ. Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε. περιοδεύει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης και το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Παν. Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε:
“Το μνημόνιο ξεπουλήματος του Ελληνικού, που άρον άρον υπέγραψε η παραδομένη και εθελόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα κατά απαίτηση της Τρόϊκας, συνιστά ένα πελώριο εθνικό, περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα με κακουργηματικές και ποινικές προεκτάσεις.

Το Ελληνικό παραδίδεται έναντι πινακίου φακής και με δώρο εγκαταστάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, σε μια άνευ προηγουμένου τσιμεντοποίηση, καζινοποίηση, εμπορευματοποίηση και κερδοσκοπία, αντί να αναβαθμιστεί με βάση τις προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κινημάτων ως χώρος πρασίνου, αναψυχής και ήπιων αθλητικών, κοινωφελών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
Η εκποίηση του Ελληνικού δεν θα περάσει όσα μνημόνια κι αν υπογράψει οποιαδήποτε ξεπουλημένη κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση δυστυχώς διαπράττει μεγάλα εγκλήματα σε αυτή τη χώρα, τα οποία δε θα μπορούσε, λόγω αντιδράσεων, να διαπράξει καμία δεξιά κυβέρνηση.
Αν η κυβέρνηση στέκεται ακόμα και δεν έχει πέσει είναι γιατί, πέραν των άλλων, στη Βουλή δεν έχει απέναντι της καμία απολύτως πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση.
Αντίθετα ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά, ο Θεοδωράκης και ο Λεβέντης αποτελούν τα μεγαλύτερα κυβερνητικά στηρίγματα και κυριολεκτικά τα δεκανίκια επιβίωσης του Τσίπρα και της παρέας του.
Είναι κατάντημα για τον Κ. Μητσοτάκη ότι σπεύδει να παρευρεθεί στη Λέσχη Bilderberg, τη λέσχη των πιο αντιδραστικών και ληστρικών δυνάμεων του πλανήτη.
Έχει οικτρές αυταπάτες ο Κ. Μητσοτάκης αν πιστεύει ότι η Λέσχη Bilderberg θα τον “φυτέψει” στην πρωθυπουργία της χώρας.
Γρήγορα Τσίπρας και Μητσοτάκης θα εκπλαγούν από τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού, που θα τους επιφυλάξει επώδυνο πολιτικό τέλος.
Ο χρόνος για τη συνέχιση της μνημονιακής λεηλασίας της χώρας δεν θα είναι καθόλου μακρύς”.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24532:2016-06-08-13-06-08&catid=81:kivernisi&Itemid=198

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/06/blog-post_32.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου