Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΚΚΕ: Όταν ο Τσίπρας προστατεύει την εργασία, οι εργαζόμενοι να περιμένουν νέα επίθεση



Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τη συνέντευξη που ο πρωθυπουργός έδωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών, δηλώνοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η δίκαιη ανάπτυξη και η προστασία της εργασίας.

«Όταν ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι θα προστατεύσει την εργασία, όπως προστάτευσε τις συντάξεις -τις οποίες τσάκισε- και την πρώτη κατοικία -την οποία παρέδωσε εξ ολοκλήρου στα funds- τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναμένουν νέα επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα που αποτελεί, άλλωστε, επιταγή του κεφαλαίου και δέσμευση της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου», ανέφερε σε σχόλιο του το ΚΚΕ.
«Όσο, δε, για τους δήθεν "συμμάχους", το Ευρωκοινοβούλιο και το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, στους οποίους αναφέρεται ο κ. Τσίπρας και οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντεργατικές ανατροπές, τότε ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας "βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα"», κατέληξε το ΚΚΕ.
http://tvxs.gr/news/ellada/kke-otan-o-tsipras-prostateyei-tin-ergasia-oi-ergazomenoi-na-perimenoyn-nea-epithesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου