Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑ: Κάλεσμα για διαδικτυακή ψηφοφορία

evoting
Το Σάββατο 11 Ιούνη 2016, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με μεγάλη συμμετοχή η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΜΕΤΑ, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότησή του.
Προκειμένου να μπορέσουν να εκφραστούν και να εκφέρουν τη γνώμη τους και οι συναγωνιστές που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στη Σύσκεψη, και ειδικά αυτοί που κατοικούν και δραστηριοποιούνται μακριά από την Αθήνα, διεξάγεται για την Απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης, διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η συγκεκριμένη διαδικασία εξασφαλίζει και την μυστικότητα και την μοναδικότητα της ψήφου και δίνει την δυνατότητα σχολιασμού. Η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Οι συνάδελφοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) που θα λέει «Απόφαση Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΜΕΤΑ 11 Ιούνη 2016» και θα τους καλεί να συμμετέχουν.
Όσοι και όσες δεν λάβουν αυτό το μήνυμα και θέλουν να πάρουν μέρος στη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μπορούν να στείλουν το e-mail τους στο emailmeta2014@gmail.com, με την επισήμανση «Επιθυμώ να λάβω μέρος στην ψηφοφορία».
Σχετικά με το τεχνικό μέρος της διαδικασίας κάνουμε τις παρακάτω κινήσεις:
Επιλέγουμε «participate now» και ξεκινάει η διαδικασία συμμετοχής στην ψηφοφορία, το κείμενο της απόφασης μπορεί κανείς να το κατεβάσει από το link «attached note» και στην συνέχεια καλείτε να επιλέξει μεταξύ δυο επιλογών: ΣΥΜΦΩΝΩ, ΔΙΑΦΩΝΩ.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μια φορά για κάθε διεύθυνση email και το αποτέλεσμα δεν είναι ορατό σε κανέναν άλλο. Συμμετέχουμε όλοι στην διαδικασία αυτή. Δυναμώνουμε τη φωνή μας κι οργανώνουμε τον αγώνα μας.

(Δεξί κλικ στις φωτογραφίες για προβολή και μεγέθυνση)
meta-psifoforia1
meta-psifoforia2
meta-psifoforia3


http://www.ergasianet.gr/menu-anakoinoseis/an_meta/21194-meta130616-21194

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου