Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

(Τα ονόματα των πραγματικών θυτών: Καπιταλιστική βαρβαρότητα, μνημόνια, πολιτικό προσωπικό χώρας, Συριζαίοι και Αλέξης Τσίπρας)! "Σκότωσα τη μητέρα μου"

"Σκότωσα τη μητέρα μου"

Ένα άνδρας τηλεφώνησε νωρίς το μεσημέρι στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του στο σπίτι όπου διέμενε στο Μπραχάμι.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 

Σύμφωνα με γείτονες της περιοχής, ο λόγος που όπλισε το χέρι του νεαρού ήταν τα οικονομικά προβλήματα που είχε καθώς ήταν άνεργος και η πίεση που δεχόταν από τη μητέρα του η οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε προβλήματα υγείας. Κάτοικος της πολυκατοικίας ανέφερε με έμφαση ότι ο δράστης δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. 

Δείτε τις δηλώσεις ενός γείτονα που γνώριζε τον φερόμενο ως δράστη:



Το ζήτημα αποκτά πιο τραγική διάσταση καθώς όπως αναφέρουν κάτοικοι «το παιδί φρόντιζε τη μητέρα του καθώς είχε προβλήματα υγείας (σ.σ.: είχε πάθει εγκεφαλικό)».

 

















http://www.zougla.gr/greece/article/tilefonise-sto-100-ke-isxiristike-oti-skotose-ti-mitera-tou

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/06/blog-post_47.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου