Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ηχηρό παλλαϊκό ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών. Μεγάλη κινητοποίηση στον Βόλο



Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε χθες,  Σάββατο 5 Μαΐου, στον Βόλο, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών που διαδήλωσαν κατά της καύσης RDF και SRF από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και ενάντια στη δημιουργία μονάδα παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ, που σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή.

Η κινητοποίηση άρχισε με μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας και εξελίχθηκε σε μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης. Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν και οι Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κ.ά.
Με τη χθεσινή μεγάλη παλλαϊκή διαδήλωση οι πολίτες του Βόλου βροντοφώναξαν ένα ισχυρό ΟΧΙ στην περιβαλλοντική υποβάθμιση και καταστροφή της πόλης τους, καθώς και την αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν τη συνέχισή της.
http://www.iskra.gr/%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου