Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Αύξηση ψήφων και εδρών στο 46ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας



Για θετικό και αισιόδοξο αποτέλεσμα με αύξηση των ψήφων και των εδρών της κάνει λόγο η ΔΑΣ-ΟΤΑ αναφορικά με τις εργασίες του 46ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η ΔΑΣ-ΟΤΑ, αναφέρει:

«Με θετικό πρόσημο για την ΔΑΣ-ΟΤΑ έκλεισαν οι εργασίες του 46ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας. Η τρίχρονη αγωνιστική παρουσία της ΔΑΣ-ΟΤΑ σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα σε όλους τους αγώνες του κλάδου επιβραβεύτηκαν από τους συναδέλφους τόσο στα πρωτοβάθμια Σωματεία όσο και μέσα στο Συνέδριο.
Ο απολογισμός έχει θετικό πρόσημο και σε ψήφους (36 αντιπρόσωποι περισσότεροι από το προηγούμενο συνέδριο ψήφισαν και στήριξαν την ΔΑΣ-ΟΤΑ) και σε έδρες στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ (9 έδρες από 8 ) όσο και σε αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ (29 από 22 ).
Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει κουράγια και αισιοδοξία αλλά παράλληλα μεγαλώνει και την ευθύνη να συνεχίσουμε με το ίδιο αγωνιστικό σθένος την προσπάθεια για την οργάνωση της πάλης τόσο ενάντια στις πολιτικές που χτυπούν δικαιώματα και κατακτήσεις όσο και ενάντια στις δυνάμεις του παλιού και νέου εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσουμε το ίδιο ταξικά και αγωνιστικά για:
ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΕΣ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/das-ota-afxisi-psifon-ke-edron-sto-46o-synedrio-tis-omospondias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου