Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

(Η Δούρου δεν έκλεψε τίποτα: Το πρόγραμμά της για την Διαχείριση των απορριμμάτων ήταν το πρόγραμμα του Συνασπισμού από το '10 και, στη συνέχεια με κάποιες μικρές αλλαγές, του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, το πρόγραμμα της χρυσαυγουλίτικης Ελληνικής αυγής - μέχρι και ολόκληρες φράσεις - είχε κλαπεί από κείμενα και θέσεις του blog Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση ΕΔΣΝΑ, και κάποιος τους τα πάσαρε για δικά του. Ποιός συνάδελφος, ρε παιδιά, είχε σχέσεις με παράγοντες χρυσαύγουλα); H Ελληνική Αυγή ρίχνει τα βέλη της στην κ. Δούρου

04:06

]
Γιατί αποφεύγει η κ. Δούρου να συζητηθεί το θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων;
H Ελληνική Αυγή σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: Η απόσταση "από το έτοιμο πρόγραμμα για την διαχείριση των αποριμμάτων" που μας έλεγε η κ. Δούρου στο πανάκριβο προεκλογικό διαφημιστικό, όπου στην ουσία αναπαρήγαγε το κλεμμένο πρόγραμμα από την Ελληνική Αυγή, μέχρι την τετράμηνη "σιγή ασυρμάτου" και τις παλλινωδίες του τύπου "σήμερα θα γίνει η σπουδαία συζήτηση - αύριο θα γίνει η σπουδαία συζήτηση" είναι δυστυχώς τόσο μεγάλη που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας.
Η παράταξη της Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, ΔΕΝ έχει πρόγραμμα, ΔΕΝ ξέρει τι να κάνει τελικά με τα σκουπίδια και πολύ φοβόμαστε πως είμαστε πολύ κοντά στο να τα δούμε σε στίβες βρώμας και δυσωδίας, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγαλουπόλεων.
Οι υπομονές της κοινωνίας εξαντλήθηκαν, ο κόσμος θέλει να μάθει τι του επιφυλλάσουν.
Καλούμε την παράταξη της Δούρου, να φέρει ΑΜΕΣΑ προς συζήτηση το πρόγραμμα για την διαχείριση των απορριμμάτων και να μην καθυστερεί άλλο με παλιμπαιδισμούς και παλλινωδίες.
Η κοινωνία χρειάζεται ΆΜΕΣΑ λύσεις στα πολύ σημαντικά προβλήματά της, ειδικά σε θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και δεν έχει ανάγκη από τους ανεπάγγελτους πολιτικάντηδες που με κλεμμένα προγράμματα μαθαίνουν κυριολεκτικά στου "κασίδη το κεφάλι", προσθαφαιρώντας με νταβατζήδες - εργολάβους που επιθυμούν να εμπλακούν με την διαχείριση των απορριμμάτων - κυρίως στον χώρο της ανακύκλωσης.
Αναμένουμε!
πηγή:
http://www.patrasevents.gr/article/139766-h-elliniki-augi-rixnei-ta-veli-tis-stin-k-dourou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου