Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Δούρου: Κρίσιμος ο ρόλος των εργαζόμενων του ΕΔΣΝΑ

Δούρου: Κρίσιμος ο ρόλος των εργαζόμενων του ΕΔΣΝΑ

«Κεντρικός είναι ο ρόλος του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ) στη νέα πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής» υπογράμμισε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία παρέστη στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στον ΧΥΤΑ Φυλής, στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) και στα γραφεία της διοίκησης.


«Μία πολιτική δίκαιης κατανομής της ευθύνης σε όλη την Αττική, που είναι ο μόνος δρόμος για να μπει τέλος στην υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής και στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής» πρόσθεσε. «Όσοι απορρίπτουν την ιδέα της δίκαιης αυτής κατανομής, ουσιαστικά ζητούν τη διαιώνιση της ντροπής της Φυλής» παρατήρησε η ίδια.

Επιμένοντας στον κρίσιμο ρόλο των εργαζομένων του Συνδέσμου, η κ. Δούρου έκανε λόγο για το μέγεθος της συμβολής τους στη λειτουργία του και έφερε ως παράδειγμα αυτό «των αφανών, των αόρατων εργαζόμενων στο ταμπάνι» της χωματερής της Φυλής. «Παρόλα αυτά κάποιοι επιθυμούν να τους απαξιώσουν, υποβαθμίζοντας παράλληλα τον ίδιο τον ΕΔΣΝΑ» συμπλήρωσε.


http://www.zougla.gr/greece/article/dourou-krisimos-o-rolos-ton-ergazomenon-tou-edsna-1540145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου