Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

(Γιατί να τους "απασχολεί"; Γνωρίζουν)... Πανούτσος ή Μαρκόπουλος;

Θα έχετε ακούσει ή διαβάσει ότι ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος θα πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά. Ο ίδιος διαβεβαίωσε την πηγή μας ότι θα πολιτευθεί μεν με τη ΝΔ, αλλά όχι στον Πειραιά. Θέλει και σκέφτεται Αθήνα. Ετσι κι αλλιώς, για το λιμάνι προορίζεται και έτερος δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
****
Συνεργασία μεταξύ ΝΔ και Κινήματος Αλλαγής κυοφορείται στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ακούγεται το όνομα του Γιάννη Σγουρού. Η υποψηφιότητά του θεωρείται πολύ πιθανή, καθώς ο Σγουρός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά διατηρεί καλές σχέσεις και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Το ότι υπήρξε στο παρελθόν..
«πελάτης» της Δούρου
, για την ώρα τουλάχιστον δεν φαίνεται να τους απασχολεί...
****
Η ιδέα να μην δοθούν «γαλάζια» χρίσματα σε  υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες καθόλου δεν άρεσε όταν έφτασε από πάνω προς τα κάτω. Ετσι φαίνεται πως και η τύχη του Κώστα Μπακογιάννη θα εξαρτηθεί από τις δημοσκοπήσεις που θα γίνουν για λογαριασμό της Πειραιως. Αν φανεί ότι «περπατάει» στον Δήμο Αθηναίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα τον αφήσει να δοκιμαστεί - σφίγγοντας τα δόντια, βέβαιως.
- από τη στήλη TrollControl της κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ


http://zoornalistas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_51.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου