Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας

ωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Εισβολή πραγματοποίησαν διαδηλωτές στο Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας.














Οι διαδηλωτές, αφού ζήτησαν να συναντηθούν με την Υπ. Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, παραβίασαν τα ρολά της εισόδου και εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο του υπουργείου. Εκεί προκάλεσαν ζημιές και άλλαξαν την επιγραφή πάνω από την είσοδο.



Στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα του υπουργείου, όπου κρέμασαν ένα μεγάλο πανό, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με το δικαίωμα στην απεργία.







Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας, την οποία ακολούθησε η πορεία προς τη Βουλή.


Η πορεία γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Τετάρτη στο κοινοβούλιο, στο οποίο η κυβέρνηση συμπεριλαμβάνει τα προαπαιτούμενα για την τρίτη αξιολόγηση.



Η αστυνομία είχε από νωρίς το απόγευμα κλείσει την οδό Σταδίου.



 http://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-tou-pame-stin-omonia-1530908
https://odofragma-skas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_35.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου