Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έκρηξη Πατούλη: Προαναγγέλει δικαστική προσφυγή κατά Δούρου -Δείτε τους λόγους




Να κινηθεί ακόμη και νομικά κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου σχεδιάζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ το οποίο απασχόλησε σε μεγάλο μέρος η τραγωδία με τις πλημμύρες στην Μάνδρα, παρουσία και τη δημάρχου της περιοχής Ιωάννας Κριεκούκη.

«Ντροπή στην κυρία Δούρου. Δεν έχει κάνει τίποτε για τις πλημμύρες στην Αττικής. Υπάρχουν μελέτες και δεν τις χρημοτοδοτεί. Ούτε για τις πλημμύρες ούτε για τους ανάπηρους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι «είναι η χειρότερη περιφερειαρχής και γενικότερα δευτεοβάθμια αυτοδιοικητικός εδώ και δεκαετίες στη χώρα». Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι κρύβεται και προανήηγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της «για να δούμε πότε κατατέθηκαν μελέτες από άλλους δήμους και πότε από το δήμο Αμαρουσίου», για τον οποίο δεν έχει χρηματοδοτηθεί καμία. «Υπάρχουν στοχεία. Tα χρήματα που έχει η Περιφερεια Αττικής τα δίνει με κομματικά κριτήρια», κατέληξε ο κ. Πατούλης.
Αφορμή για την έκρηξη του προέδρου της ΚΕΔΕ ήταν μία φράση του επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας» (ΣΥΡΙΖΑ) και δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα ότι «η Δούρου έχει δώσει παντού χρήματα».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/ekrixi-patouli-proanangeli-dikastiki-prosfygi-kata-dourou-dite-tous-logous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου