Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

(Επιλεκτική ευαισθησία της ΛΑΕ για σκουπιδοεργολάβους! Κουβέντα για τους Μπομπολαίους)! Τσίπρας, Τατούλης «παρέδωσαν» τους πολίτες της Πελ/νήσου στην ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

ΤΕΡΝΑ
Μαύρη μέρα η χθεσινή (20/09/2017) για τους πολίτες της Πελοποννήσου.
Η πρωταθλήτρια στις «κωλοτούμπες» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , χέρι-χέρι με την ομάδα Τατούλη και μία περιστασιακή πλειοψηφία αιρετών από τους Δήμους της Πελοποννήσου «έδεσαν» τους πολίτες της Πελοποννήσου σε ένα σύμφωνο οικονομικής υποταγής στα συμφέροντα της «ΤΕΡΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ».

Οι ίδιες οι δυνάμεις που σε κεντρικό επίπεδο «έδεσαν» τον ελληνικό λαό με τα μνημόνια πίσω από τα συμφέροντα της τρόικα, πέτυχαν χθες , χέρι-χέρι, συνεργαζόμενοι και αγκαλιασμένοι , να παραδώσουν τους πολίτες της Πελοποννήσου οικονομικούς ομήρους για 28 χρόνια στα συμφέροντα της «ΤΕΡΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ».
Η προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε με μια αναιμική πλειοψηφία εχθές το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου είναι ένα μνημόνιο υποταγής στα συμφέροντα των μεγάλων κρατικοδίαιτων επιχειρηματικών ομίλων. Οι πολιτικές ευθύνες όλων είναι τεράστιες και έχουν ονοματεπώνυμο.
Απ’ την πλευρά της κυβέρνησης ονομάζονται Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Χαρίτσης, Φάμελος, Παπαδημητρίου, Σταθάκης και Σκουρλέτης. Όλοι αυτοί ευθύνονται που οι πολίτες της Πελοποννήσου θα ξεπληρώνουν για 28 χρόνια και πολύ ακριβά ένα φαραωνικό και αντιπεριβαλλοντικό έργο.
Απ’ την πλευρά της Περιφέρειας ονομάζονται Τατούλης, αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της πλειοψηφίας της τρέχουσας θητείας αλλά και της προηγούμενης .. Κάποιοι εμφανίζονται σήμερα διαφωνούντες αλλά ξεχνούν ότι αυτοί προετοίμασαν τη ΣΔΙΤ μαζί με τον κ. Τατούλη, όπως π.χ. ο κ. Γ. Δέδες πρώην αντιπεριφερειάρχης του κ. Τατούλη και σημερινός Γ. Γραμματέας Δημοσίων Έργων.
Απ’ την πλευρά των Δήμων είναι οι 22 Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι συμφώνησαν με την προγραμματική αυτή σύμβαση του ΣΔΙΤ.
Δυστυχώς οι 22 αυτοί αιρετοί δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν σε αρμοδιότητες που τους έχει αναθέσει ο νομοθέτης .Κρύφτηκαν από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους , απεμπόλησαν το δικαίωμα να ορίζουν τα του οίκου τους .
Παρέδωσαν μαζί με την κυβέρνηση και την σημερινή περιφερειακή αρχή τους πολίτες της Πελοποννήσου ομήρους στα χέρια της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ.
Τιμάμε τους 17 Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι αντιστάθηκαν και καταψήφισαν την Δήλωση Υποταγής .
Οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου με αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ και του ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ αν και καταψήφισαν την προγραμματική σύμβαση δεν απαλλάσσονται των πολιτικών τους ευθυνών, διότι στηρίζουν μία κυβέρνηση η οποία έχει πλέον επιλέξει το νεοφιλελευθερισμό ως κυρίαρχη οικονομική κατεύθυνση και τις ΣΔΙΤ ως βασικό εργαλείο υλοποίησης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής .
Η ΛΑ.Ε. Πελοποννήσου καταγγέλλει την Κυβέρνηση, την Περιφερειακή αρχή και την πλειοψηφία των αιρετών του ΦΟΔΣΑ ,για το κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα το οποίο σχεδίασαν και ξεκίνησαν να υλοποιούν με την χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Καλεί τους Δημάρχους , τα Δημοτικά Συμβούλια και τους πολίτες της Πελοποννήσου , οι οποίοι αντιστέκονται και διαφωνούν , να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά με κάθε πρόσφορο τρόπο , ώστε να μην επιτρέψουν να υλοποιηθεί η κεντρική συγκεντρωτική, μονοπωλιακή , και καταστροφική διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου μέσα από την ΣΔΙΤ .
http://www.iskra.gr/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου