Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Συμβασιούχοι Πύδνας-Κολινδρού: «Είμαστε απλήρωτοι πεινάνε τα παιδιά μας»



Την μη υπογραφή από τον αρμόδιο επίτροπο των ενταλμάτων πληρωμής που απορρέουν από τη νέα σύμβαση που υπέγραψαν με τη δημοτική αρχή, καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι του δήμου Πύνδας – Κολινδρού στην Πιερία.

«Η επίτροπος της Πιερίας δεν υπογραφεί την καινούργια σύμβαση που υπογράψαμε έως τις 31/3/2018 παρόλο που υπήρξε  η σχετική εγκύκλιος που υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη», καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι και μάλιστα προσθέτουν:
«Το χρηματικό ένταλμα του Ιουνίου από την παλιά σύμβαση δεν το πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι και τώρα μετά από 3 μήνες, ενέκριναν το συγκεκριμένο ένταλμα μόνο για τις πρώτες 7 ημέρες του Ιουνίου».
Οι συμβασιούχοι σημειώνουν ότι βάσει της ρύθμισης του ΥΠΕΣ, όσοι εργάζονταν μέχρι 7/6/2017 ανανεώνονται οι συμβάσεις τους και συμπληρώνουν: «Εμείς υπογράψαμε ανανέωση των συμβάσεων, αλλά δεν πληρωνόμαστε. Γιατί;».
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/simvasiouxoi-pidnas-kolindrou-eimaste-aplirotoi-peinane-ta-paidia-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου