Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Άμεση παράδοση του εξάχρονου παιδιού της Π. Ρούπα στους συγγενείς του

Ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ
Φωτογραφία αρχείου

 Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη για την μη άμεση παράδοση του εξάχρονου παιδιού της Παναγιώτας Ρούπα στους συγγενείς των γονιών του.
Η μη παράδοση του παιδιού στους συγγενείς του είναι απάνθρωπη εκδικητική πράξη που καταστρατηγεί βάναυσα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ απαιτεί να παρακαμφθεί τώρα κάθε γραφειοκρατική αγκύλωση και να παραδοθεί το παιδί αμέσως στους συγγενείς του, στα μοναδικά, δηλαδή, πρόσωπα που του εμπνέουν ασφάλεια και προστασία.
Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων να πάψει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να αναλάβει τώρα κάθε πρωτοβουλία ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα.
http://ergasianet.gr/2017/01/07/%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CF%85-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου