Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Πολλές φορές οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους



    Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός πιάνει εικόνες που από μόνες τους φτιάχνουν ιστορίες.
  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, στην κοπή της πίτας του ειδησεογραφικού portal pitsounicity.gr που έγινε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου , ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε " μια πολύ χαρωπή παρέα.
Το στόρυ μπορεί να έχει κάπως έτσι:

Γιώργος Ζαχαρόπουλος,(πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ) : Χρήστο έμαθες τα νέα, ο Τάκης                θα κατέβει υποψήφιος αντιπερειάρχης Δυτικής Αττικής με τον Γιάννη και θα σαρώσουμε..
Κώστας Παπαϊωάννου : Δε θέλω να ακούω .......... , φεύγω
Δημήτρης Μπουραΐμης : Γιώργο γιατί αποκάλυψες τα σχέδια του Γιάννη, θα τα πει στο Δήμαρχο                     και θα θέλει και αυτός να κατέβει  με τον ακατανόμαστο.



Γιάννης Σγουρός : Πρόσεχε Χρήστο τι θα πεις.
Χρήστος Καπάταης (Αντιπερειφερειάρχης Νοτίου Τομέα):  Γιώργο αυτόν τον Τάκη εννοείς, μόλις                    το μάθει  η άλλη θα λυσσάξει και θα  δαγκώσει τον δικό μου  που είναι σκέτο κόκκαλο.

Δημήτρης Μπουραΐμης : Γελάτε εσείς αλλά να δω τι θα κάνεις Χρήστο μόλις μάθεις ότι η άλλη θα             αναλάβει το Νότιο Τομέα και από τον άλλο μήνα θα είναι κάθε μέρα δίπλα σου για να μάθει τα             κατατόπια.
Χρήστος Καπάταης: Ωχ , την πάτησα για τα καλά.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , αλλά η"ατάκα" που είπε   ο Χρήστος Καπάταης ,  τους έκανε όλους να λυθούν  στα γέλια.


http://paraponofylis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_89.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου