Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εκδορέας προς οπορτουνιστές και τσαμπατζήδες: Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου!

 Το αρχέτυπο του "φύγε εσύ να έρθω εγώ"

(Ποιά ΚΥΑ έψαχνε το "θασύδειλο αφεντομουτσούναρό μου" πολυεπιστήμονα κύριε Μπιζά);
 Παράθεση χωρίς σχόλια από τον Εκδορέα:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚ/ΟΤΑ

Η συνδικαλιστική αθλιότητα με τις ατελείωτες συκοφαντίες, τα ψεύδη και την παραπληροφόρηση δεν έχουν τέλος για τον κατήφορο των μισθοφόρων του συνδικαλισμού και συντακτών της ανακοίνωσης της ΑΣΚ/ΟΤΑ «ΜΕΤΑ»… πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων ……....... η όπως αλλιώς λέγονται.

Οι ανύπαρκτοι μαυρογιαλούροι που υποδύονται τους επαναστάτες των οποίων πρώτα βγαίνουν οι κοιλιές και μετά οι ίδιοι, δεν απαντούν για όσα τους καταμαρτυρούμε αλλά καταφεύγουν στις γνωστές και χιλιοειπωμένες αθλιότητες όπως δεν απαντάμε, δεν μπαίνουμε σε διάλογο και τα τοιαύτα. Ρίχνετε την λάσπη και στην συνέχεια παριστάνετε τους υπερόπτες, όταν σας φτύνουν παριστάνετε ότι βρέχει, ελεεινοί συκοφάντες.

Με την σιγουριά του μεροκάματου παριστάνετε τους ευαίσθητους και δήθεν νοιάζεστε για τους συναδέλφους που ματώνουν οικονομικά στις απεργίες. Εσείς τι σχέση έχετε με αυτήν την πραγματικότητα; Ξεχάσατε ότι προτείνατε απεργίες μέχρι πρόσφατα χωρίς τις αντίστοιχες περικοπές από την μισθοδοσία σας; Ξεχνάτε ότι έχετε πάρει διαζύγιο με την δουλειά και απολαμβάνετε τις αποδοχές σας αλλά και την ασυλία των διοικήσεων, τις οποίες κατηγορείτε. Βολεύεστε σε θέσεις προνομιούχες του Δημοσίου και παριστάνετε δήθεν ότι νοιάζεστε για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, έχοντας εξασφαλίσει υπερωρίες νυκτερινά και όλα τα άλλα αγαθά, που είναι ζητούμενα για τους υπόλοιπους εργαζόμενους;

Αυτή είναι η ηθική απέναντι στους συναδέλφους σας;

Ξεχνάτε τις ανώνυμες καταγγελίες που διακινούσατε και κοινοποιούσατε σε διάφορες αρχές με σκοπό να βλάψετε συναδέλφους σας, ξεχνάτε τους τραμπουκισμούς σας εναντίον άλλων συναδέλφισσών σας και τις ομόφωνες αποφάσεις καταγγελίας σας από την γενική μας συνέλευση, ξεχνάτε στο συνέδριο της ομοσπονδίας όταν καλούσατε ως πράκτορες, την αστυνομία για να μηνύσετε συναδελφισσά σας για νοθεία. Ξεχνάτε ότι φέρατε ακόμα και την Ευρωπαϊκή επιτροπή αναφοράς στον ΧΥΤΑ Φυλής για να βλάψετε τον φορέα που σας ζει. Ξεχνάτε ότι φέρατε στην Βουλή των Ελλήνων μέσω γνωστής Βουλευτού το θέμα συναδέλφου μας, με σκοπό να τον βλάψετε όπως και συνέβη.

ΘΥΜΙΣΑΤΕ τους γνωστούς κουκουλοφόρους της κατοχής.
Τι δεν θυμάστε «επαναστάτες» της πατσάς;

Αυτό που σίγουρα θυμάστε είναι οι δεκαεπτά ψήφοι που πήρατε στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου μας επί συνόλου διακοσίων ψηφισάντων, αυτό που επίσης πρέπει να θυμάστε είναι ότι ως μαυρογιαλούροι δεν μπορούσατε να εκλεγείτε σε κανένα συνδικαλιστικό όργανο, και μόνο η παράταξη μας σας περιέθαλψε και σας εξέλεξε στην ομοσπονδία για αυτό και σας πάει γάντι το ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Παριστάνετε τους ανεξάρτητους και δήθεν συντάσσεσθε με τις εξαγγελίες της νέας περιφερειακής αρχής, αλλά δεν λέτε ότι είσαστε μέλη του κόμματος που ανήκει η Περιφερειάρχης και προπαγανδίζετε το πρόγραμμα του κόμματος.

Γιατί ντρέπεστε να μιλήσετε ανοικτά για την κομματική σας ταυτότητα; Φοβάστε μην σας χαρακτηρίσουν τσιράκια της εργοδοσίας; Και εκτός των μισθοφόρων του συνδικαλισμού σας προσάψουν ακόμα ένα προσωνύμιο;

Προσπαθείτε να ανακαλύψετε σκάνδαλα και αναφέρεστε στο ΕΜΑΚ σαν να ανακαλύψατε την Αμερική. Που είσαστε κρυμμένοι τόσα χρόνια, ποιες ήταν οι ασχολίες σας; Μια επισήμανση στο σημείο αυτό για το θρασύδειλο χαμστεράκι και «σύντροφο» σας που αναζητά τεχνικά στοιχεία, προκειμένου να ενημερώσει τα φίλια προς αυτούς εργολαβικά συμφέροντα, ας προσέξει, γιατί πολύ σύντομα θα βρεθεί ενώπιον των αρμοδίων αρχών να δώσει εξηγήσεις.

Τέλος σας προκαλούμε να κατονομάσετε τα εργολαβικά συμφέροντα που συνεχώς αναμασάτε και να μας γνωστοποιήσετε εσείς με ποια είσθε; Με τα συμφέροντα που προπαγανδίζουν τα κομποστάκια η με αυτούς που μέχρι πρόσφατα ήταν με την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού και την κατασκευή των εργοστασίων και τώρα παριστάνουν τους υπέρμαχους της κομποστοποίησης χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση.

         
 18/07/2014


ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

http://paskesyn-edsna.blogspot.gr/2014/07/blog-post.html













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου