Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μεγάλη Παναττική Σύσκεψη του ΜΕΤΑ, Κυριακή 28/6 για το Δημοψήφισμα

meta-oxi2
Στη σύγκληση μεγάλης παναττικής σύσκεψης, την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 18.30, στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, πλ. Καραϊσκάκη, 3ος όροφος) προχωρούν αύριο τα μέλη του ΜΕΤΑ στην Αττική. Θέμα η οργάνωση του αγώνα σε παναττικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο για την ανατροπή των μνημονίων, την αντίσταση στους εκβιασμούς των τοκογλύφων – δανειστών, για το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΟΧΙ στις απεχθείς προτάσεις των πιστωτών, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Το ΜΕΤΑ καλεί τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τη νεολαία, όλο τον ελληνικό λαό να αντισταθούν στους εκβιασμούς των δανειστών – τοκογλύφους και στις απαιτήσεις τους να εξαθλιώσουν -ουσιαστικά ισοπεδώσουν- την εργατική τάξη και το λαό μας.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλους και όλες να απορρίψουν τις προτάσεις των δανειστών, να ανατρέψουν με την ψήφο του τα μνημόνια και τη λιτότητα, ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ στα μνημόνια, στη λιτότητα και στους εκβιασμούς.
Ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο λαός να βγουν στο προσκήνιοκαι να απαντήσουν με ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σε όλους αυτούς, εντός και εκτός της χώρας, που με εκβιαστικά διλήμματα «βιάζουν» τη λαϊκή εντολή των εκλογών της 25ης Γενάρη, θέλουν να συνεχίζουν την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική στη χώρα μας, που μόνο ταξικά δεινά, φτώχεια, εξαθλίωση, τυραννία, ύφεση, ανεργία και ληστρικές επιδρομές σε μισθούς και συντάξεις έχει φέρει.

ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
στα μνημόνια, στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό,
στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και στα ψευτοδιλήμματα
στην ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων,
στις περικοπές μισθών και συντάξεων,
στην εκποίηση της χώρας και του πλούτου της

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ – Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

meta-afisa-oxi-dimopsifisma

http://www.ergasianet.gr/menu-anakoinoseis/an_meta/15060-meta270615-15060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου