Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αγ. Δημήτριος 19-06-2015 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Xristos Euthimiou19 Ιουνίου 2:51 μ.μ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αγ. Δημήτριος 19-06-2015
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια συμβολική και συνάμα ουσιαστική κίνηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 κατεβάζοντας την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.
Οι Δήμιοι του Ελληνικού Λαού απαιτούν νέες θυσίες και αίμα . Αυτοί που κερδοσκοπούν και βγάζουν ακόμα και σήμερα χρήματα από τον ιδρώτα του Έλληνα θέλουν να γονατίσουμε και να υποκύψουμε σε νέα μνημόνια, περικοπές, μέτρα, λιτότητα, ανεργία, ιδιωτικοποιήσεις.
Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα, αυτοί που ξεζούμισαν τη χώρα εμφανίζονται ως θεσμοί, αλληλέγγυοι, δανειστές, εταίροι μας.
Εχθρός μας είναι ο Καπιταλισμός, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και όσοι υπηρετούν τα μονοπώλια τα ντόπια και ξένα αφεντικά.
• Όλοι όσοι κερδίζουν τα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης από την υποτίμηση της εργασίας, της ζωής μας.
• Όλοι όσοι απολύουν, δεν πληρώνουν, κλέβουν τις ασφαλιστικές εισφορές, επιβάλουν απλήρωτες υπερωρίες.
• Εκείνοι που κρύβουν τα λεφτά τους, που τα βγάζουν έξω, που έχουν OFF SHORE εταιρίες, που τα έχουν σε θυρίδες με τραπεζική ασυλία .
• Όλοι εκείνοι που κάνουν περιουσίες από τον ιδρώτα μας και το αίμα μας
Οι εργαζόμενοι που όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τους αγώνες τους ανέτρεψαν όλες τις κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τα μνημόνια, οφείλουν να αντισταθούν και σήμερα σε όποιον τολμήσει να εφαρμόσει νέα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα.
• Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων να κατεβάσουν συμβολικά τη σημαία της Ευρωπαϊκής « Ένωσης» που μας επέβαλαν να έχουμε στα Δημόσια κτήρια.
• Καλούμε τους εργαζόμενους στο Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:00μμ.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ευθυμίου Χριστόδουλος Χριστόπουλος Στάθης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου