Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Π.Αττικής:«Kλείδωσε» υποψηφιότητα Πατούλη -Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ



Η δικαστική εμπλοκή του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη με την παραπομπή του για κακούργημα για το «πόθεν έσχες» αλλάζει τα σχέδια της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, την περασμένη Πέμπτη «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Γ. Πατούλης θα έχουν τετ α τετ την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο συνάντησης της ΚΕΔΕ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα συζητηθεί η εξαγγελία του τελευταίου για την μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους δήμους.
Αν και η συνάντηση είναι για τον ΕΝΦΙΑ, είναι σαφής ο συμβολισμός της σε σχέση με την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Έτσι, μετά από αυτή θα μένει μόνο η ανακοίνωση της μαζί με των άλλων υποψηφίων της ΝΔ για τις Περιφέρειες προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/apoklistiko-p-attikisklidose-ypopsifiotita-patouli-synantisi-ton-proedro-tis-nd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου