Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

(Ο συν-συνομιλητής των χρυσαύγουλων Θ. Μπιζάς ξανακτυπά με εικόνες, ήχο και λέξεις. Όμως, τίθεται ένα ερώτημα: Πως τα βρήκε; Τι "άσυλο" - ρητορικά, και γιατί; - έχει από την Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ; Εδώ, η σύζυγός του και Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κυρία Α. Μπιζά, έβαλλε χέρι, με γραπτή δήλωσή της στο Site του ΕΔΣΝΑ, στους δημοσιογράφους του SKY, επειδή άσκησαν το λειτούργημά τους και έκαναν τη δουλειά τους στο ΧΥΤΑ Φυλής! Μόνο για όσους είναι σανοφάγοι δεν έχει ξεκαθαρίσει ο προβοκατόρικος ρόλος του Συριζαίου Θ. Μπιζά στο κίνημα για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής)! Πραγματικά απελπιστική η κατάσταση στον ΧΥΤΑ Φυλής (συγκλονιστικά VIDEO και φωτογραφίεςΣτον  εναπομείναντα  χώρο  που είναι πλέον πολύ μικρός  γίνονται ταυτόχρονα εργασίες εκβραχισμών ,  στεγάνωσης και εγκατάστασης δικτύων  παράλληλα με την  απόθεση σκουπιδιών από τα απορριμματοφόρα των δήμων.
Τα σκουπίδια πέφτουν σε ένα πολύ μικρό χώρο,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ουρές απορριμματοφόρων που περιμένουν μέσα στην ζέστη να αδειάσουν .
Το τραγικότερο όλων είναι  πως  ενώ ο χώρος εξαντλείτε δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση . Τα μπαλώματα με την επέκταση των 108 στρεμμάτων και των βαθιών εκσκαφών αποδείχτηκε πλέον ότι ήταν καταστροφικές επιλογές.


Οι  άνθρωποι που πρότειναν αυτές τις λύσεις  ήξεραν καλά  ότι θα οδηγούσαν σε αδιέξοδο και κρίση αλλά  το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην χάσουν την Φυλή και να συνεχιστεί το πάρτι.
Διαβεβαίωναν τότε την Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ πως  ο ΧΥΤΑ θα αντέξει  άνετα ως το 2019 , αλλά έλεγαν συνειδητά ψέματα για να μεθοδεύσουν την κρίση.
 Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι εισηγήθηκαν και νέο μπάλωμα στον αποκαταστημένο χώρο και σε λίγο καιρό οι ίδιοι πάλι θα προτείνουν να επεκταθεί ο ΧΥΤΑ στην Γ Φάση . Το έγκλημα το έχουν προμελετημένο και καλά επεξεργασμένο.
Η εφιαλτική κρίση των σκουπιδιών στην Αττική είναι «ante Portas» . Τον «πολιτικό λογαριασμό»   δεν χρειάζεται να πούμε ποιος χώρος θα τον πληρώσει.
Την κρίση όμως θα την πληρώσουμε όλοι είτε ζούμε στην δυτική Αθήνα , είτε στην άλλη άκρη της Αττικής.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς


http://paraponofylis.blogspot.com/2018/07/video.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου