Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

(Χεσμένοι είναι οι Μπομπολαίοι για να προσφύγουν στους νεοαυριανιστές της «Kontra News»! Ρε καλόπαιδα, δεν γνωρίζετε ότι οι Μπομπολαίοι από την δεκαετία του"70 είναι το βασικό όχημα των Ρώσων στην Ελλάδα; Και αυτοί οι λαδιάρηδες στην Κύπρο είχαν τακιμιάσει - σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα - με τον φιλορώσο Τραμπ; Τώρα, αν - λέω, αν - ο Πούτιν θέλει άλλον στην ναυαρχίδα... σκασίλα μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεστε ή είναι απόπειρα εκβιασμού λόγω Μπομπολικών... κιταπίων); Άγιο είχαμε....Ο Τσίπρας έσωσε τον Άκτωρα του Μπομπόλα από τους κακούς Ρώσους



Του Βασίλη Πολυχρόνη           

Α πα πα,από τι κακό μας γλύτωσε η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε)!

Αυτοί οι..."κακοί" Ρώσοι είχαν βάλει στο μάτι τη...ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας (όπου οικονομία βάλτε...αρπαχτή μετά μίζας), ήθελαν να μας πάρουν...τον Μπόμπολα!

Τι θα κάναμε μετά χωρίς...Μπόμπολα, χωρίς...μίζες και αναθέσεις έργων μέσω παραχώρησης των από τον...βοσκοτοποκατασκευαστή!

Άγιο είχαμε χριστιανοί που τους κατάλαβε τους "κακούς" Ρώσους ο Αλέξης και...ηγέτης 100ετίας, αλλιώς θα μας έπαιρναν την εταιρεία και...θα έπεφτε σε κατάθλιψη ο Σπίρτζης που θα αναγκαζόταν να υπολογίσει τις τιμές των διοδίων...σε ρούβλια!

https://anemosantistasis.blogspot.com/2018/07/blog-post_950.html#_140421_image_0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου