Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

(Ο Πατούλης στην προσπάθειά του να ανασκευάσει τον κακό εαυτό του λέει και... αλήθειες)! Πατούλης για σκουπίδια: Τα βάζει με κυβέρνηση και… ιδιώτες

Στην… κυβέρνηση αποδίδει κατηγορίες ότι «με τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίζονται το θέμα συμβάλλουν, ηθελημένα ή μη, στην είσοδο ιδιωτών στην αποκομιδή των απορριμμάτων στους δήμους», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος (ξαφνικά) δηλώνει από την πλευρά του ότι «εμείς θα αντισταθούμε σε τέτοιες πρακτικές».

Σε γενικότερες γραμμές ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δηλώνει ότι «η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα μια λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων και θα συμβάλει στην τάχιστη έναρξη της αποκομιδής των απορριμμάτων», με τη δήλωσή του να έχει ολόκληρη ως εξής:
«Πρέπει άμεσα να καθαρίσουν οι πόλεις μας από τα σκουπίδια.  
Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει γρήγορα λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε με τις υποσχέσεις της για μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
Οι υποσχέσεις αυτές είναι που έσπειραν ανέμους και σήμερα οι τοπικές κοινωνίες θερίζουν θύελλες ζώντας σε τριτοκοσμικές συνθήκες με τους τόνους των σκουπιδιών να είναι συγκεντρωμένοι στις γειτονιές όλων των πόλεων.
Με τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίζονται το θέμα συμβάλλουν, ηθελημένα ή μη, στην είσοδο ιδιωτών στην αποκομιδή των απορριμμάτων στους δήμους. Εμείς θα αντισταθούμε σε τέτοιες πρακτικές.
Περιμένουμε αύριο από τη κυβέρνηση να δώσει μια λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων με συμβάσεις αορίστου χρόνου και ταυτόχρονα θα συμβάλει προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τις πόλεις μας.
Δεν μας αξίζει αυτή η ποιότητα ζωής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην αυριανή του έκτακτη συνεδρίαση θα αποφασίσει υπεύθυνα για τη στάση που θα κρατήσουν οι δήμοι.  
Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν ευθύνονται ούτε οι δήμαρχοι, ούτε οι εργαζόμενοι στους δήμους. Την ευθύνη φέρουν εκείνοι που υποσχέθηκαν «λαγούς με πετραχήλια».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/patoulis-gia-skoupidia-ta-vazei-kivernisi-kai-idiotes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου