Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

(Τα μαχαίρια βγήκαν με... αφορμή! Τα αίτια ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος για Διοίκηση και εργαζομένους ΕΔΣΝΑ)! ΣΟΚ: Αντιδήμαρχος Φυλής με όπλο μέσα σε σχολείο –Τι απαντά (φωτο)

 

Δυσφορία και σάλος έχει προκληθεί από φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο αντιδημάρχος καθημερινότητας του δήμου Φυλής, Μιχάλης Οικονομάκης, να κρατάει ένα όπλο στα χέρια του, εντός του προαυλίου σχολείου του δήμου!

Η φωτογραφία είχε τρβηχθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 και παρουσιάστηκε χτες από το δημοσιογράφο του Pitsoynicity.gr, Αντώνη Δεονά, στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Kontra Channel. Στη φωτογραφία τα πρόσωπα των παιδιών είναι καλυμμένα για ευνόητους λόγους, αλλά ο αντιδήμαρχος φαίνεται καθαρά με το όπλο στα χέρια.
Στην εκπομπή ο παρουσιαστής κάλεσε να παρέμβει ο κ. Οικονομάκης και να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη φωτογραφία. Ο Μιχάλης Οικονομάκης ανέφερε για τη φωτογραφία που προβλήθηκε από την εκπομπή, «πως δεν ήταν δικό του το όπλο και πως το πιστόλι ήταν “κρότου”».

Επίθεση κατά του αντιδημάρχου από δημοτική παράταξη
Με αφορμή τη δημοσιοπποίηση της υπόθεσης και της φωτογραφίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμης Συμμετοχής» κ. Μπουραϊμη, εξαπέλυσε επίθεση κατά του
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της, η «Δύναμη Συμμετοχής» αναφέρει:
Με νωπή ακόμα τη μνήμη από τον άδικο χαμό ενός 11χρονου παιδιού στις Αχαρνές, δε μπορεί παρά να μουδιάζουμε στην σκέψη ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Σε κάθε οικογένεια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τραγική ιστορία του μικρού Μάριου πρέπει να αποτελέσει για όλους έναν κοινό τόπο, τη βάση για να σταθούμε – όλοι εμείς που λέμε ότι ασχολούμαστε με τα κοινά – με περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στο πρόβλημα, αντί να προσπαθούμε να «εισπράξουμε» ψηφοθηρικά επίχειρα. Και δεν αναφερόμαστε, ασφαλώς, στις αυθόρμητες κινητοποιήσεις κατοίκων στις Αχαρνές και τα Άνω Λιόσια, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές: είναι επιβεβλημένες.

Αναφερόμαστε στη θέση του αντιδημάρχου Καθημερινότητας δήμου Φυλής Μιχάλη Οικονομάκη, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε, το Σεπτέμβριο του 2016, σε πολιτιστική εκδήλωση, να πυροβολεί στον «αέρα», την ώρα που δίπλα βρίσκονταν πολίτες και παιδιά! Αυτός ο αντιδήμαρχος, λοιπόν, αντί να ζητήσει συγνώμη για τη συγκεκριμένη πράξη – που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή σε έναν αντίστοιχο Μάριο – αλλά και για τις παραλείψεις του για όσα συμβαίνουν στις γνωστές συνοικίες των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου, πήρε το λόγο στη συγκέντρωση κατοίκων στα Άνω Λιόσια και κατέθεσε άποψη!
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/sok-antidimarxos-filis-oplo-mesa-se-sxoleio-ti-apanta-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου