Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

(Κατηφορίζει ο Κ. Μπακογιάννης; Αν κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής θα κάνει περίπατο, θα διαλύσει ανεπανόρθωτα τον Σύριζα στα "κάστρα" του και θα δώσει στη ΝΔ "αέρα" δεκαετίας. Παρότι ο Μπακογιάννης μου έγινε συμπαθής, μόνο και μόνο γιατί σπάζοντας οικογενειακά και κομματικά ταμπού πήρε σωστή θέση στην υπόθεση για το παιδί της Ρούπα, η αριστερά θα πρέπει να προετοιμαστεί για αγώνα επιβίωσης, αλλιώς οι εκλογικές της δυνάμεις θα συμπαρασυρθούν από τον καταρρέοντα ΣΥΡΙΖΑ)! Μαζί στο Περιστέρι Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη (βίντεο-φωτο)




Στο Περιστέρι βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η μέλλουσα έγκυο σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.
Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι επισκέφθηκε την έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά – Η αυθεντική Ελλάδα», όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης φάνηκε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την οργάνωση της έκθεσης αλλά και από το πανέμορφο Άλσος που τη φιλοξενεί.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης καλωσόρισε τον κ. Μπακογιάννη με τα καλύτερα λόγια και ευχήθηκε η έκθεση να γίνει θεσμός για την Ελλάδα προς όφελος της ανάδειξης των παραδοσιακών προϊόντων.


Βίντεο και φωτο: peristerinews.gr
http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/mazi-sto-peristeri-kostas-bakogiannis-kai-sia-kosioni-vinteo-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου