Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ν. Τράκας: Διαλύεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση«Μια κυβέρνηση πριν νομοθετήσει πρέπει να είναι σίγουρη αν θα υπάρξει πρόβλημα με το ελεγκτικό συνέδριο, δεν μπορεί να έρχεται σε μια διαδικασία μετά από 2,5 χρόνια και να λένε ότι έχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νίκος Τράκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

Ακόμη, ανάφερε ότι για τους «παρατασιούχους» την απόλυτη ευθύνη έχει η σημερινή κυβέρνηση γιατί αυτή αποφάσισε να τους κάνει παρατάσεις των συμβάσεων άρα λοιπόν έχει την απόλυτη ευθύνη να βρει λύση.
«Μιλάμε για 10.000 κόσμο και αν φύγει αυτός ο κόσμος διαλύεται η τοπική αυτοδιοίκηση», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ.
«Σήμερα», συνέχισε, «σε κάποιους δήμους καλούν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ότι έληξε η παράταση της σύμβασής τους και ενημέρωσε ότι κάποιοι δήμαρχοι στέλνουν τις απολύσεις των παρατασιούχων. Π.χ. Ραφήνα, Πικέρμι, Κάρπαθο».
Ακόμη, ανέφερε ότι έχει αποφασιστεί αποχή το Σαββατοκύριακο και στάση εργασίας τη Δευτέρα. 

http://www.naftemporiki.gr/story/1251605/n-trakas-dialuetai-i-topiki-autodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου