Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Λαμία: Στον μύλο του απορριμματοφόρου πιάστηκε το πόδι εργαζομένουΣυναγερμός έχει σημάνει στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Λαμίας για εργατικό ατύχημα που έγινε πριν από λίγο. Το ατύχημα έγινε στην περιοχή της ΒΙΠΕ, όπου γινόταν αποκομιδή σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, μια σακούλα φράκαρε και ο εργαζόμενος προσπάθησε να την σπρώξει με το πόδι. Δυστυχώς όμως του έπιασε το πόδι ο μύλος του οχήματος.
«Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός γιατί ο συνάδελφός του χτύπησε με τα χέρια του το απορριμματοφόρο και ταυτόχρονα φώναξε στον οδηγό, ο οποίος ευτυχώς κατάλαβε και σταμάτησε αμέσως το μύλο διαφορετικά θα τον τράβαγε ολόκληρον μέσα και δεν θέλετε να ακούσετε τη συνέχεια», είπε ένας από τους συναδέλφους του στο LamiaReport.
Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας πριν από λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει ούτε το πόδι του, το οποίο όμως έχει πάθει αρκετή ζημιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δουλεύει χρόνια στην καθαριότητα και είναι πολύ έμπειρος στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/lamia-ston-milo-tou-aporrimmatoforou-piastike-podi-ergazomenou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου