Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας δημοσίων υπαλλήλων για αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα



Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, εργαζόμενοι του δημοσίου τομέα, οι οποίοι διεκδικούν την αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους σε αντίστοιχες ειδικότητες που είχαν στον ιδιωτικό τομέα.

Tην παράσταση διοργάνωσαν Πρωτοβάθμια Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συμμετείχαν εργαζόμενοι του δημοσίου, των δήμων και των Περιφερειών.
parastasi2_diamartirias_proipiresia
Οι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα διεκδικούν η αναγνώριση της προϋπηρεσίας εκτός δημόσιου τομέα να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, με όλες τις σχέσεις εργασίας, να γίνεται με απλές διαδικασίες και να αποκτήσει πλήρη και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά, τόσο για τη μισθολογική όσο και για τη βαθμολογική εξέλιξη.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες συγκέντρωσης και κατάθεσης δικαιολογητικών από εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Ωστόσο, εντοπίζοντας κενά και ασάφειες, ειδικά στο είδος των εργασιακών σχέσεων, αλλά και σε γραφειοκρατικά προβλήματα, με αποτέλεσμα σήμερα συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.
http://www.aftodioikisi.gr/dimosio/parastasi-diamartirias-dimosion-ipallilon-gia-anagnorisi-proipiresias-ston-idiotiko-tomea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου