Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Ανεστόπουλος των Διάφανων Κρίνων



Αντίο...

Οδόφραγμα 

ELIAS MORAITIS

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη πως πάσχει από μεταστατικό καρκίνο των οστών, την οποία και έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, οΘάνος Ανεστόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή σήμερα το πρωί (Σάββατο 3/9) από τον Ηλία Μωραΐτη, στενό φίλο και προσωπικό φωτογράφο του Θάνου Ανεστόπουλου, ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook.



καλό ταξίδι φίλε μου.. σε ευχαριστώ για όλα..
Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση-αποχαιρετισμός από την σελίδα των Διάφανων Κρίνων στο Facebook.

Καλό ταξίδι Θάνο ... καλό παράδεισο!
Ο Θάνος Ανεστόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα και ποιητής, ένας δημιουργός που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή. Στο τέλος του κειμένου του όπου και αποκάλυπτε την κατάσταση της υγείας του πίσω στον Μάιο του 2015, είχε γράψει: «Ζήστε την κάθε σας μέρα με αλήθεια, έρωτα, αγώνα και δημιουργία. Ζήστε την κάθε ημέρα σας σαν να ήταν η τελευταία σας. Γιατί συχνά στην καθημερινότητα μας μεγεθύνουμε μικρά προβλήματα παραμερίζοντας και ξεχνώντας τι σπουδαίο και μεγάλο δώρο είναι η ζωή που μας δόθηκε».
Στις 14 Μαΐου 2016, ο Θάνος Ανεστόπουλος έδωσε μια συγκλονιστική συναυλία στο Παλλάς με τίτλο «Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού...», αποτίοντας φόρο τιμής τόσο στη μουσική κληρονομιά που άφησαν πίσω τους τα Διάφανα Κρίνα όσο και στους αγαπημένους του ποιητές και τραγουδοποιούς. Στο πλευρό του επί σκηνής βρίσκονταν πολλοί μουσικοί, θαυμαστές και φίλοι του Θάνου, μεταξύ των οποίων και οι Λόλεκ (Γιάννης Αναγνωστάτος), Κώστας Παρίσσης, Τηλέμαχος Μούσας, The Boy (Παντελής Βούλγαρης) και Mani Deum. Όσοι βρέθηκαν εκείνο το Σάββατο στη συναυλία, μιλάνε για μια πραγματική εμπειρία ζωής. Μπορείτε να την δείτε όλη παρακάτω.


 
http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/03/culture-pethane-o-thanos-anestopoulos_n_11844240.html?1472893085&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget


http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/09/blog-post_3.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου