Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Tράκας (ΠΟΕ-ΟΤΑ) κατά Δούρου

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η κ Δούρου μετά από πέντε χρόνια θητείας παραδίδει το απόλυτο κενό στην διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής. Η κ Δούρου μη υπολογίζοντας τις επανειλημμένες ανακοινώσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ και του Σωματείου του ΕΔΣΝΑ ότι ΠΕΣΔΑ ( περιφερειακός σχεδθασμός) χωρίς χωροθετήσεις είναι κενός περιεχομένου, εν μέσω Αυγούστου, όπως συνηθίζει άλλωστε, φέρνει θέματα για συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροποη που αφορούν επεκτάσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις δηλ διαγωνιστικές διαδικασίες για επέκταση του ΕΜΑΚ, για μετατροπή του Σταθμού Απορριμμάτων του Σχιστού, καθώς και για επέκταση του ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ.
Η κ Δούρου που θα έκλεινε τον ΧΥΤΑ Φυλής έως το τέλος της θητείας της σήμερα τον επεκτείνει. Δέσμια των συμφερόντων και επχοντας υπογράψει κατά την θητεία της συμβάσεις 120.000 εκ ευρώ, έρχεται να δεσμεύσει την νέα περιφερειακή αρχή, με την επέκταση του ΕΜΑΚ και την μετατροπή του ΣΜΑ του Σχιστού. Εμείς τέτοιες αποφάσεις δεν θα τις επιτρέψουμε. Όπως και τον Αύγουστο του 2016 αποτρέψαμε την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων του ΕΔΣΝΑ, έτσι και αύριο θα εμποδίσουμε τις νέες αναθέσεις στους εργολάβους και την άνιση κατανομή των απορριμμάτων αποκλειστικά και μόνο στο Δυτικό κομμάτι της Αθήνας.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2776044465763535&set=a.1242013795833284&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου