Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

(O ψεύτης συνδικαλισταράς δεν ήταν στην ενημέρωση)! Ο «σκιώδης Πρόεδρος» του ΕΔΣΝΑ Γιάννης Μπενίσης ενημέρωσε τον Γιώργο Πατούλη για τον ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής




Του Αντώνη Δεωνά
Το «είδαμε» κι αυτό. Ο π. Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης, ενημέρωσε τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για θέματα του ΕΔΣΝΑ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ζήτησε να ενημερωθεί από τον ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) για την κατάσταση στον ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής - Φυλής ( Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων), στον οποίο Σύνδεσμο, Πρόεδρος είναι η απερχόμενη Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Αντι όμως της κ. Δούρου, εμφανίστηκε και ενημέρωσε τον κ. Πατούλη ο π. Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης.

Η αίτηση από την «Νέα Αρχή για την Αττική» προς τον ΕΔΣΝΑ με ημερομηνία 12/7/2019 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 15/7/2019, όπως γνωρίζουμε είχε αποδέκτες την Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, την  Εκτελεστική Επιτροπή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερώσουν τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την κατάσταση και τα προβλήματα στον ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής.
Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Πατούλης πήγε στον ΕΔΣΝΑ την Τρίτη στις 16/7/2019, όπου στην ενημέρωση παρών ήταν η Αντιπρόεδρος Αφροδίτη Μπιζά και ο Διευθυντής του Συνδέσμου Βασίλης Πετρόπουλος ενώ τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ούτε που εμφανίστηκαν.
Το γεγονός όμως, ότι πήγε ο κ. Μπενίσης να ενημερώσει για την κατάσταση στον ΟΕΔΑ, προκάλεσε έκπληξη που εγείρει πολλά ερωτηματικά, αλλά και επιβεβαιώνει τις φήμες για  την ανάμειξή του στη διαχείριση των απορριμμάτων και στις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ.
Άλλωστε λογικό είναι, πως αν δεν είχε αναμειχθεί ενεργά στη διαχείριση των απορριμμάτων, πως γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις ώστε να μπορεί να ενημερώσει τον νέο Περιφερειάρχη; Εξ άλλου, τις φήμες επιβεβαίωσε πανηγυρικά και ο ίδιος κ. Μπενίσης, αφού όπως πληροφορηθήκαμε, επικαλέστηκε ότι πήγε να κάνει ενημέρωση εκ μέρους της παράταξης της κ. Δούρου.
Με άλλα λόγια εκ των υστέρων, αποδεικνύεται στη πράξη, ότι η κ. Δούρου τύποις ήταν Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ (έτσι κι αλλιώς ήταν σπάνιες οι εμφανίσεις στα γραφεία του Συνδέσμου) και ο «πραγματικός» Πρόεδρος ήταν άλλος.
Εδώ πάντως, θα θέλαμε να μάθουμε ακριβώς τι είδους ενημέρωση έκαναν στον κ. Πατούλη και ιδιαίτερα για τα ζητήματα που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι στην επικαιρότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων (πανωσηκώματα στα αποκαταστημένα κύτταρα του ΧΥΤΑ Φυλής, τον διαγωνισμό για τα στραγγίδια, καθώς και για την μειωμένη λειτουργία του ΕΜΑΚ Φυλής).
Επιφυλασσόμαστε για τις απαντήσεις οι οποίες θα δοθούν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου