Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής
Ολοκληρώθηκε ειρηνικά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η πορεία που είχαν οργανώσει στην Πάτρα εργατικά σωματεία, σύλλογοι και ο δήμος Πατρέων, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.


Η πορεία έφθασε μέχρι τη συμβολή των οδών Ακτή Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου, δηλαδή λίγα μέτρα πιο μακριά από τον χώρο που μιλούσε εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός.

Στο σημείο υπήρχε αστυνομική δύναμη, που δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να προχωρήσουν. Από την πλευρά τους οι διαδηλωτές παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «αγωνιζόμαστε μαζί με τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, για το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας, το δικαίωμα στη μόνιμη σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και των εργαζομένων στα προγράμματα, καθώς και την ουσιαστική στήριξη των ανέργων» και πρόσθεσε «μαζί με τον πατραϊκό λαό, συνεχίζουμε να διεκδικούμε έργα αναγκαία που δίνουν ανάσα στη λαϊκή οικογένεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



http://www.zougla.gr/greece/article/patra-olokliro8ike-i-sigentrosi-diamartirias-kata-tis-kivernitikis-politikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου