Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Α Ι Τ Η Μ Α ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ
Α Ι Τ Η Μ Α
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Αξιότιμη κ. Πρόεδρε και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στις 20-12-2017 με την υπ αρ. 583/2017 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ αναθέσατε σε Δικηγόρο εργατολόγο να συντάξει γνωμοδότηση αναφορικά με το ζήτημα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας μας και της νόμιμης βαθμολογικής και μισθολογικής κατάταξης μας σύμφωνα με τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η γνωμοδότηση που συντάχθηκε από τον συγκεκριμένο εργατολόγο αναφέρει ότι: «Ο ΕΔΣΝΑ οφείλει, κατ΄ενάσκηση δέσμιας προς τούτο αρμοδιότητας και στο πλαίσιο συμμορφώσεως του προς τις προαναφερόμενες δικαστικές αποφάσεις, να ανγνωρίσει, ως προς όλες τις συνέπειες αυτού, τον χρόνο υπηρεσίας των εν λόγω εργαζομένων που διανύθηκε πριν από τη δικαστική διάγνωση της πραγματικής νομικής φύσεως της σχέσεως εργασίας τους ως συμβάσεως  εργασίας αορίστου  χρόνου». Μετά την  νέα αναβολή του θέματος  από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την Πέμπτη 22-2-2018.
ΖΗΤΑΜΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΑΧ:
1

2

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=jm#inbox/161cf6d7b26fe869

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου