Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

(Ε, δημιουργικέ παραφραστή λογογράφε, θέλω πίσω από τον φυτευτό κομματικό υποψήφιο στο Μαρούσι το 2002, την "ατάκα" μου: "Όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη της καρδιάς μας)! Πατούλης-Δήμος Αθηναίων: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα με αιχμές για Μπακογιάννη-Οι «γαλάζιες» παρουσίες

 

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας ανακοίνωσε και επίσημα, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής πίττας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Παρουσία βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ (Θεόδωρος Φορτσάκης, Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Βλάσσης και Ελίζα Βόζενμπεργκ), πολλών δημάρχων (Δ.Χατζηδάκης, Γ.Θωμάκος, Δ. Καφαντάρης κλπ), του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ Κ. Κυρανάκη, του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκκη Ιωαννίδη, του γνωστού ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδης και εκατοντάδων επώνυμων και ανώνυμων πολιτών, ο κ. Πατούλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε πολύ σύντομα να είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία, το μεγάλο ρευμα που θα φέρει την ανατροπή για την Αθήνα. Ξεκινάμε σήμερα από το Κάραβελ. Πάμε για την μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα μας. Όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη της καρδιάς μας….. Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα ισχυρή ηγεσία για επανεκκίνηση. Για να γίνει η Αθήνα πρωτεύουσα της Ευρώπης…Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα δηλώνω δυναμικό παρών», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο Γ. Πατούλης, υπό το σύνθημα «Πατούλη γερά Πρωτεύουσα ξανά», μίλησε για  τη «συγκλονιστική παρουσία των πολιτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία», ενώ δεσμεύθηκε ότι «πράγματι θα γίνει η Αθήνα πρωτεύουσα ιδεών ξανά».
Aιχμές για Ντόρα, Κ. Μπακογιάννη
Επιπλέον, ο κ. Πατούλης άσκησε σκληρή κριτική σε πολλούς απ’ όσους κυβέρνησαν την Αθήνα βλέποντας την ως σκαλοπάτι για την πολιτική τους ανέλιξη. Μάλιστα, «φωτογράφησε» την Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας ότι η Αθήνα πλήρωσε «υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων». Ενώ μίλησε για «πορφυρογέννητους» που θέλουν να κάνουν πάλι σήμερα το ίδιο, σαφή αναφορά, όπως εκτιμούν πολιτικοί παρατηρητές, στον Κώστα Μπακογιάννη: «Ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους. Με την Αθήνα δεν θα παίξει κανείς. Η εποχή των πορφυρογέννητοι. Όλοι οι πορφυρογέννητοι πρέπει να αφήσουν οξυγόνο στα παιδιά από τα Πετράλωνα (σ.σ. ο κ. Πατούλης έχει γεννηθεί και έχει ζήσει στην περιοχή) ή σε εκείνους που μπορούν δώσουν στην πόλη όχι μέσα από το βελούδο», είπε χαρακτηριστικά.
Χρίσματα από τους πολίτες
Τέλος ο Γ. Πατούλης κατέστησε σαφές ότι αν και «είναι καλοδεχούμενες όλες οι στηρίξεις», ένας υποψήφιος «το χρίσμα θα πρέπει να πάρει από τον ίδιο το λαό…Όμως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η Αθήνα δεν έχει να κάνει μόνο με κόμματα αλλά με ψυχές με ανθρώπου που θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν στην πόλη τους. Η Αθήνα δεν χρειάζεται ένα ακόμη κομματικό υποψήφιο αλλά αυτοδημιούργητους και καταξιωμένους πολίτες που να λένε η ζωή μου είναι η Αθήνα και όχι το σκαλοπάτι για την προσωπική μου πρόοδο. Η Αθήνα δεν χρειάζεται φυτευτό επίδοξο σωτήρα αλλά αυτόν που θα αφήσει το στίγμα στην πόλη του», κατέληξε.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/patoulis-dimos-athineon-anakinose-ypopsifiotita-echmes-gia-bakogianni-galazies-parousies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου