Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Άλιμος: Μαζική αποχή εργαζομένων που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότηταςΑπό τις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του δήμου Αλίμου συνδικαλιστές και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με στόχο να υπερασπιστούν την κινητοποίηση των συναδέλφων τους που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που επιχειρεί να περάσει η δημοτική αρχή Αλίμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλη Γκιτάκο, η σημερινή κινητοποίηση στέφθηκε με επιτυχία.
Αναλυτικότερα η ανάρτησή του στο facebook :
Η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αλίμου έγινε και …δικαστής αποφασίζοντας ότι η ΑΠΟΧΗ των εργαζομένων από την ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ του Σ/Κ είναι παράνομη και καταχρηστική, επικαλούμενη τον νέο κάτεργο για τους εργαζόμενους που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (τόσα ξέρει, τόσα λέει) για το δικαίωμα στην απεργία.
Το ποιος φταίει για τις «πόρτες» που ανοίγει το άρθρο 211 του Αντεργατικού Νόμου 4512/2018 αναρωτηθείτε και απαντήστε μόνοι σας!!!
Με 100% επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στον Δήμο Αλίμου που απείχαν μαζικά από την υπερεργασία της Κυριακής αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας που επιχειρεί να περάσει ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Αλίμου.
Οι απειλές τους έπεσαν στο κενό!
Από τις 4:30 το πρωί βρεθήκαμε στο χώρο του αμαξοστασίου στηρίζοντας με την παρουσία μας την κινητοποίηση!!!
Είμαστε ο εφιάλτης τους !!!
θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!!!
η ιδιωτικοποίηση δεν θα περάσει !!!
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/alimos-maziki-apochi-ergazomenon-pou-antidroun-stin-idiotikopiisi-tis-kathariotitas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου