Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

(Ο Καρραμανληδοσαμαρικός Γεωργιάδης εναντίον οικογένειας Μητσοτάκη)! Άδωνις Γεωργιάδης: «Έβγαλε» δήμαρχο Αθήνας και είναι «γαλάζιος» (φωτο)Την ώρα που, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, η Πειραιώς διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίττας του σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έδωσε το δικό του χρίσμα στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για το δήμο Αθηναίων:
«Δήμαρχε και πρόεδρε της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη. Σε καμαρώσαμε χθες στο συλλαλητήριο. Θα μου επιτρέψεις να πως και κάτι όπως σε βλέπω. Χθες δεν εκπροσώπησε δυστυχώς την Αθήνα την ώρα που όλος ο λαός της ήταν στο Σύνταγμα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επέλεξε να λείπει. Την εκπροσώπησε όμως ο μελλοντικός δήμαρχος, ο Γιώργος Πατούλης. Μπράβο Γιώργο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, από την πλευρά της ΝΔ, προαλείφονται ο υποψήφιοι ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Χρήστος Τεντόμας αλλά και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. 
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/adonis-georgiadis-evgale-dimarcho-athinas-ke-ine-galazios-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου