Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

(Ο Μπόμπολας έχει χιούμορ)! Η θέση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για το περιβάλλον


(Χωρίς σχόλια δικά μας για τον ΧΑΔΑ Φυλής-Άνω Λιοσίων και τις Σκουριές)!

 
Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί για τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής του πολιτικής στην πορεία για μια μακροχρόνια και φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.


Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των περιβαλλοντικών επιδόσεων στις εταιρείες του Ομίλου καθώς και η τήρηση των νομοθετικών απαιτήσεων στην άσκηση κάθε δραστηριότητας, είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους κινείται η περιβαλλοντική πολιτική του Ομίλου.

Οι στόχοι της πολιτικής του Ομίλου είναι η προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε βήμα και η συμβολή στην γενικότερη βιώσιμη ανάπτυξη - Sustainable Development - ανάπτυξη κατά την οποία το οικονομικό, το κοινωνικό και το φυσικό κεφάλαιο συνδυάζονται αρμονικά για μια καλύτερη ποιότητας ζωής και ένα καθαρότερο περιβάλλον.
Οι στόχοι αυτοί εξυπηρετούνται μέσα από προγράμματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων.

Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον, στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και στις σχέσεις μας με την κοινωνία γενικότερα, αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας και των οικειοθελών πρωτοβουλιών του Ομίλου οι οποίες εντάσσονται σε ένα μακροπρόθεσμο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.



http://www.etae.gr/article.asp?catid=22149&subid=2&pubid=13945011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου