Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Τι κι αν... κορωνοϊός... Εκλογές σε Σωματείο του ΕΔΣΝΑ! - Καταγγελία


Τι κι αν... κορωνοϊός... Εκλογές σε Σωματείο του ΕΔΣΝΑ! - ΚαταγγελίαΕ
(Εδώ η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ)
Σε ένα γενικό πλαίσιο περιορισμών αλλά και νομοθετημένων ρυθμίσεων στο έλεος του κορωνοϊού, παγκοσμίως, σε μία σοβαρή καταγγελία, τόσο ηθικά, όσο ενδεχόμενα και νομικά προχώρησε, σήμερα, το Σωματείο Εργαζομένων  στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής.
Συγκεκριμένα καταγγέλλεται ότι, παρά την πρόβλεψη παράτασης των Δ.Σ. των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ν.1264/1982, σε μία προσπάθεια αποφυγής μαζικών συναθροίσεων, το Ανεξάρτητο Σωματείο Εργαζομένων προχώρησε σε «εν κρυπτώ» εκλογές.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α., Γ. Ζαχαρόπουλος, ζητά την «ηθική» καταδίκη από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος και την ΠΟΕ-ΟΤΑ , από την Διοίκηση του Συνδέσμου να καταδικάσει και να απομονώσει «τέτοιες συμπεριφορές», ενώ τέλος ζητά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας να εξετάσει αν παρευρέθη στη διαδικασία νομικός – και ποιος ήταν – ως δικαστικός αντιπρόσωπος «και να πράξει» ακολούθως τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου