Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

(Χτυπάνε το σαμάρι για να... συγκρατήσει ο αγωγιάτης τον γάιδαρο, μα στην... τελική... εκ-πιέζουν τον αγωγιάτη με... "λάθη" του! Άντε βρε, καλή προεκλογική περίοδο)! «Το Φλισκούνι, τα ψέματα του Μπιζά...και η λάσπη στον Μπουραϊμη»

 ''Parapolitic Annotation''

Επειδή δημοσιογραφικά η «στήλη» ασχολήθηκε να διαπιστώσει την αλήθεια σχετικά με την 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, ανακαλύψαμε, ότι ο Θωμάς Μπιζάς σκόπιμα κρύβει την αλήθεια για το τι ψήφισε ο Δημήτρης Μπουραϊμης.
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι και στην διόρθωση που έκανε στο μπλόκ του ο κ. Μπιζάς για την στάση του κ. Μπουραίμη στην 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, εξακολουθεί να λασπολογεί και να λέει ψέματα. Στην επισυναπτόμενη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ 1/2016 ΑΔΑ:ΩΒΠΜΟΡ05-0ΚΓ και συγκεκριμένα στην σελίδα 22 φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Μπουραϊμης ψήφισε κατά του ΠΕΣΔΑ.

Και επειδή το δούλεμα συνεχίζεται εμείς ρωτάμε τον κ. Μπιζά που ονειρεύεται «φλισκούνι και μέντα», γιατί η Αντπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά ψηφίζει τις επεκτάσεις του ΧΥΤΑ στην Β και Α φάση, και δεν τον έχει κλείσει μέχρι σήμερα να φυτέψει φλισκούνι και μέντα. Γιατί δεν μας λέει τι έκανε η Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ τα τέσσερα χρόνια που είναι στην διοίκηση, τα 600.000.000€ (εξακόσια εκατομμύρια) που πλήρωσαν οι πολίτες του λεκανοπεδίου και πως τα διαχειρίστηκε; Γιατί δεν μας λέει από τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια της, τι έργα έκανε προς όφελος των πολιτών; Γιατί δεν μας λέει πως κατόρθωσε ένα εύρωστο φορέα που ανέλαβε μετά τις εκλογές του 2014 να τον απαξιώσει και να μην μπορεί να διαχειριστεί τα καθημερινά απορρίμματα; Γιατί δεν μας λέει τι γνωρίζει για την διαγωνιστική διαδικασία των στραγγισμάτων και πόσα λεφτά είναι η δαπάνη αυτή; Υπάρχει άραγε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και όχι μόνο, «οσμή» σκανδάλου;;;

http://www.pitsounicity.gr/dimos-fylis-2/15548-to-fliskoyni-ta-psemata-tou-biza-kai-i-laspi-ston-bouraimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου