Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Να γιατί ο Τσίπρας ήταν κολακευτικός προς τον δεξιό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τατούλη, αγάπησε τον Πασόκο Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Κατσιφάρα και ερωτεύτηκε τον Νεοδημοκράτη Δήμαρχο της Φυλής Παππού, φτύνοντας στην πράξη τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά του στελέχη!

stathis

Όλοι όσοι γνωρίζουν λίγο από αυτοδιοίκηση και αυτοδιοικητικές εκλογές, εκτιμούν πως, αν γίνουν βουλευτικές εκλογές πριν τις αυτοδιοικητικές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πατώσει στις αυτοδιοικητικές και θα είναι η αιτία της διάλυσής του.
Ιδιαίτερα, για τις αυτοδιοικητικές στην Περιφέρεια Αττικής εκτιμούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει μονοψήφιο ποσοστό - έτσι όπως "εγκλώβησαν" και αφόπλισαν συστηματικά την πρώτη νικήτρια...  της πρώτης φοράς "Αριστεράς"... Δούρου.
Γι αυτό το λόγο και προς διάσωση των πολιτικών  και κομματικών τους καρεκλών ο Τσίπρας και η παρεούλα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα παίξουν το: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ!




Γείτσες, κορόιδα αυτοδιοικητικά μικροσυριζάκια!

Εκδορεύς


https://odofragma-skas.blogspot.gr/2018/03/blog-post_50.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου