Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΠΩΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ! Στην Μύκονο ήταν ο Ψινάκης κι η ανατολική Αττική καιγόταν...


 



Eξαφανισμένος  από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς στην ανατολική Αττική ήταν και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στον οποίο υπάγεται το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής (και ειδικά ο Βαρνάβας) που καίγεται...
Ο κ. Ψινάκης εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας ...σόου, με σάντουιτς και νερά για τους πυροσβέστες ενώ έσπευσε να κάνει και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά που κατάκαιγε την ανατολική Αττική από την Κυριακή το μεσημέρι και ότι το πληροφορήθηκε από ένα τηλεφώνημα της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στις 6 το πρωί. «Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα», είπε με το γνωστό του ύφος. Υποστήριξε δηλαδή ότι το έμαθε το πρωί της Δευτέρας, ενώ η φωτιά μαινόταν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Για να δώσει έμφαση στο ότι δεν ήξερε τίποτα για τη μεγάλη φωτιά υποστήριξε δε, με το γνωστό του ύφος και πάλι, ότι βρισκόταν σ' ένα ερημονήσι όταν τον πήρε τηλέφωνο η κυρία Δούρου.
Ωστόσο, οι φωτογραφίες, που και ο ίδιος μάλιστα πόσταρε, τον... διαψεύδουν και τον εκθέτουν!
 Ο δήμαρχος Μαραθώνα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ βρισκόταν στη Μύκονο όπου  αργά το απόγευμα  στις 19:30 έδωσε το παρόν στα εγκαίνια ενημερωτικού κέντρου πρόληψης θαλασσίων σπορ παρέα με τον δήμαρχο του νησιού, και τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. 
Η φωτιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής και  πήρε γρήγορα επικίνδυνες διαστάσεις. Πώς λοιπόν ο κ. Ψινάκης δεν είχε μάθει το παραμικρό για τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην ανατολική Αττική και απειλούσε όλη την περιοχή που ανήκει και στον δήμο του; Ο υπερδραστήριος στα social media δήμαρχος δεν είχε δει έστω κάπου στο Ιντερνετ για τη μεγάλη φωτιά; Αποκλείεται... 



Φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εν λόγω κέντρου πόσταρε δυο ώρε ςστο Facebook, μετά την εκδήλωση και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδωσε επίσης το παρών,  αλλά και ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Κάτω από τη φωτογραφία δεν έλειπαν τα σχόλια για το γεγονός ότι ο κ. Ψινάκης πόσταρε για τη Μύκονο, ενώ ο Βαρνάβας καιγόταν: «Ολα καλά όλα ωραία....αλλά ο Βαρνάβας καίγεται...» έγραφε χρήστης  κάτω από τη φωτογραφία, ενώ ασχολίαστο δεν έμεινε και το γεγονός ότι η Μύκονος δεν είναι... ερημονήσι. «Den ixera oti i mykonos einai erimonisi. Kai oso afora ta pyrofylakia tou marathona pou eipes extes oti den kanoun tipota ela simera na mou to peis sto voutza pou extes eimastan 24ori vardia (Δεν ήξερα ότι η Μύκονος είναι ερημονήσι. Και όσο αφορά τα πυροφυλάκια του Μαραθώνα που είπες χθες ότι δεν κάνουν τίποτα έλα σήμερα να μου το πεις στο Βουτζά που χθες ήμασταν 24ωρη βάρδια)». 

Οι φωτογραφίες του Αδωνι Γεωργιάδη είναι αυτές: 



http://www.press-gr.com/2017/08/blog-post_5736.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου