Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ καίγονταν κι ο Κατρούγκαλος έπινε μπύρες...Επινε μπίρες την ώρα τns φωτιάς....!!!!  
 Την ώρα που σας περιοχές των δυτικών Κυθήρων οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούσαν να καίγονται εκτάσεις με δέντρα, ελαιοκαλλιέργιες και μελίσσια, λίγα χιλιόμετρα ανατολικότερα, στο χωριό Κάλαμος, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε ανενόχλητος τις διακοπές του, επιδεικνύοντας σχετική αδιαφορία για όσα συνέβαιναν στο νησί, όπως μετέφεραν στο "Secret" άνθρωποι που τον αντιλήφθηκαν.

Ενώ λοιπόν το «νησί της Αφροδίτης» είχε κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν με όσα μέσα διέθεταν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά με αντίπαλο τον άνεμο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κατευθυνόταν στην ταβέρνα «Φιλιώ», όπου τον «συνέλαβε» ο φακός του «S», χωρίς καν να περάσει από τις περιοχές που ήταν ανάστατες.
Όχι ότι η επίσκεψή του θα άλλαζε κάτι στη διαχείριση της πυρκαγιάς, καλύπτοντας τις ελλείψεις και τους λάθος χειρισμούς που έγιναν, αλλά ο ίδιος θα έδειχνε έμπρακτα ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης δεν περιορίζεται σε ένα τηλεφώνημα και μια τυπική ενημέρωση.
Η συγκεκριμένη ταβέρνα θεωρείται ένας από τους απόλυτους γευστικούς προορισμούς για όσους επισκέπτονται το «νησί της Αφροδίτης» και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δεν θα μπορούσε να αντισταθεί.
Αφού απόλαυσε τοπικούς μεζέδες με την παρέα του, δροσίστηκε πίνοντας την παγωμένη μπίρα του.
Εφημερίδα Παραπολιτικά

https://kithiraikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_870.html#more
--------------------
Gerasimos Vrachiolidis
Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΕΠΙΝΕ ΜΠΥΡΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΜΙΛΑΜΕ!
http://indobserver.blogspot.gr/2017/08/blog-post_81.html

http://www.press-gr.com/2017/08/blog-post_2355.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου