Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

(Κίνημα απελπισμένων)! Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας στο γραφείο του ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΥΜΑ

Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας στο γραφείο του

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, εντός του δημαρχείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δήμαρχος βρισκόταν στο γραφείο του, όταν συμβασιούχος εισέβαλε στον χώρο κρατώντας ένα μαχαίρι.

Έπειτα από λεκτική διαμάχη ο δράστης έβγαλε το αιχμηρό αντικείμενο και τον μαχαίρωσε, κατά τις πρώτες πληροφορίες, στο πόδι.



Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12.00 το μεσημέρι. Ο δήμαρχος διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού 
Ήταν γύρω στις 12.00, όταν ο δράστης, οδηγός οχημάτων, μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και ζήτησε να μιλήσει μαζί του.

Πρόκειται για εργαζόμενο στον δήμο, η σύμβαση του οποίου έληγε τον Δεκέμβριο.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι διημείφθη μεταξύ του υπαλλήλου και του αιρετού, λίγο αργότερα ο κ. Τσουκαλάς βγήκε αιμόφυρτος από το γραφείο του.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει για λίγα λεπτά, ωστόσο συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μικρό δρόμο στην Ελευσίνα.

Ο συμβασιούχος αναμένεται να οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές.


http://www.zougla.gr/greece/article/tora--maxerosan-ton-dimarxo-elefsinas-mesa-sto-grafio-tou

https://odofragma-skas.blogspot.gr/2017/08/blog-post_476.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου