Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με τη Ρ. Αντωνοπούλου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Οργάνου των Συνδέσμων ΟΤΑ Αττικής


Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Απασχόλησης κα Ράνια Αντωνοπούλου είχε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, Αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Οργάνου των Συνδέσμων ΟΤΑ Αττικής.
Στην αντιπροσωπεία μετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΕΣΥΔΑΠ Δημοσθένης Σταματάτος και ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συμπερίληψη των Συνδέσμων των Δήμων στους δικαιούχους Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας και η διάθεση σε αυτούς 150 δικαιούχων, εκ των συνολικά 30.000, του προγράμματος, λόγω των οριζόντιων διαδημοτικών δράσεων που υλοποιούν σε κρίσιμους τομείς.
Η Υπουργός γνωστοποίησε στα μέλη της Αντιπροσωπείας την πρόθεση του Υπουργείου να αλλάξει τον τρόπο επιλογής των δικαιούχων φορέων της δράσης. Για το λόγο αυτό, κάλεσε τους Συνδέσμους να εκπονήσουν λεπτομερή σχέδια δράσεων αξιοποίησης των ωφελούμενων που θα προσληφθούν.
Μετά το πέρας της συνάντησης οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού Οργάνου των Συνδέσμων της Αττικής, δήλωσαν:«Ευχαριστούμε την κα Υπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση και ενημέρωση.  Πιστεύουμε ότι το αίτημά μας για στελέχωση των Συνδέσμων μέσω των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας θα τύχει αποδοχής και υλοποίησης. Θα εργαστούμε στην κατεύθυνση που έδωσε η Υπουργός ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα».

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/me-ti-r-antonopoulou-sinantithike-antiprosopeia-tou-sintonistikou-organou-ton-sindesmon-ota-attikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου