Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

(Ο Πελετίδης ενοχλεί με τον αριστερό ρεαλισμό του και το σύστημα τον συκοφαντεί.Η πολιτική απάντηση είναι μια: Πλατιά αυτοδιοικητικά σχήματα παντού με βάση το ΚΚΕ)! Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η....''ΠΟΛΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ'' !!! [ video ]Στην αντεπίθεση πέρασε η δημοτική Αρχή της Πάτρας για το θέμα της εξοχικής κατοικίας του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα. 

«Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία»

Η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής έχει ως εξής:
«Ο γνωστός ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που έχει αναλάβει εργολαβικά να σύρει το χορό της συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προχώρησε σήμερα σε νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας. Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία. Τέλος στην ανοχή.


Οι λασπολόγοι και όσοι συνειδητά διασπείρουν ψεύδη ενόψει των δημοτικών εκλογών θα κληθούν να απολογηθούν, πρώτα από όλα στον πατραϊκό λαό.
Η αλήθεια θα λάμψει για μια ακόμη φορά, γιατί δεν υπάρχει καμία παρανομία. Οι Πατρινοί μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά και θα δώσουν σύντομα την απάντησή τους.»
Πριν από χρόνια στο χωριό μου στην Κεφαλλονιά πήγαμε με ντόπιους φίλους σε κάποια από αυτές τις υπέροχες παραλίες που η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα.
Καθώς περπατούσα στην ακτή μου κίνησε την περιέργεια κάτι που έμοιαζε με μπάλα από άσπρο μαλλί !!!

Ένας από τους φίλους μου μου είπε να μην το πιάσω. Απορημένος ρώτησα τι είναι.
Έμαθα λοιπόν ότι οι αλεπούδες όταν θέλουν να απαλλαγούν από διάφορα παράσιτα που έχουν στο σώμα τους, τσιμπούρια ψείρες, ψύλλους και άλλα πάνε σε ένα μαντρί μαζεύουν μαλλί από πρόβατα, και μπαίνουν στην θάλασσα αφήνοντας έξω μόνο την μουσούδα τους με το μαλλί.
Όταν μετά από ώρα καταλάβουν ότι τα παράσιτα έχουν πάει στο μαλλί το αφήνουν και φεύγουν !!!

Ο πιο μεγάλος της παρέας πάντως μας καθησύχασε λέγοντάς μας : μην φοβάστε τώρα θα έχουν ψοφήσει!
Κάπως έτσι λειτουργούν, αλλά και αντιμετωπίζονται τα διάφορα ''πολιτικά παράσιτα''

''Γυρολόγοι'', πολιτικά ανυπόληπτοι, που οι επιλογές τους οδήγησαν στην αφάνεια ψάχνουν ένα πολιτικό αντίπαλο ή ένα πολιτικό θέμα και κάνουν ντόρο για να βγουν από την αφάνεια και να θρέψουν την ανάγκη τους για δημοσιότητα.
Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι ο βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος.

Από την ΝΔ, ανεξάρτητος, μετά στους ΑΝΕΛ και πάλι ανεξάρτητος με δικό του κόμμα, έχει αναλάβει ''εργολαβικά'' την συκοφάντηση της Δημοτικής αρχής .
Με Συνεντεύξεις τύπου, ''συνταρακτικές αποκαλύψεις'', και ανακοινώσεις, έχει επιδοθεί σε μια απίστευτη λασπομαχία κυρίως στο πρόσωπο του Κ. Πελετίδη.

Σε κάθε δημόσια εμφάνιση του επιτίθεται στην Δ.Α. όχι στα πλαίσια μιας ιδεολογικής αντιπαράθεσης άλλα με χαρακτηρισμούς, ειρωνείες και συκοφαντίες.
Σε κάθε εμφάνιση του βέβαια δεν παραλείπει στο τέλος να δηλώσει παρών για την θέση του βουλευτή, Δημάρχου, Περιφερειάρχη, λιμενάρχη και ότι κάτσει με όποιο κόμμα κάτσει.

Γιατί τελικά ίσως αυτό είναι το ζητούμενο του ντόρου που κάνει, μια καλή μεταγραφή σε κάποιο κόμμα, και δεν έχει και πολλές επιλογές από τους φασίστες μέχρι τους ακροδεξιούς τύπου Βελόπουλου βλέπει. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του 
ανύπαρκτου ''Χριστιανοδημοκρατικού'' κόμματος που ηγείται με την ''Ελληνική Λύση''του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελλόπουλου, δεν απέκλεισε τη συνεργασία στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, όχι μόνο με τον Βελλόπουλο αλλά και με άλλες δυνάμεις της κεντροδεξιάς που πιστεύουν στο τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».


Αυτό ίσως εξηγεί και την αντικομουνιστική υστερία, αν και πάντα αυτό έκανε.
Τα άλλα κόμματα μπορεί να μην υιοθετούν τα όσα λέει ο Νικολόπουλος αλλά εντέχνως τα αναπαράγουν προσδοκώντας φθορά της Δ.Α.
Η Δημοτική αρχή μετα από μια αρχική απάντηση έχει αφήσει τον Νικολόπουλο να ''ξάνει'' μόνος το μαλλί της απομόνωσης και της πολιτικής ανυποληψίας αγνοώντας τον , και καλά κάνει !!!

 
Στέλιος Παλαρμάς


https://patrinaki.blogspot.com/2018/10/video_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου