Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

(Ρε τους πούστηδες τους Έλληνες, έχουν το θράσος να μην διαψεύδουν το νόμο της αιτιότητας: Οι δανειστές να τα παίρνουν όλα και αυτοί να κατρακυλούν αμετανόητοι σε ύφεση)! Spiegel: Η οικονομία της Ελλάδας ολισθαίνει στην ύφεση

Spiegel: Η οικονομία της Ελλάδας ολισθαίνει στην ύφεση

Η είδηση της επιστροφής της ελληνικής οικονομίας στην ύφεση λίγες μέρες μόνο μετά τη συμφωνία με τους δανειστές καθώς και το τελευταίο επεισόδιο στις γερμανο-τουρκικές σχέσεις αποτελούν πρώτο θέμα στην online έκδοση του Spiegel.


Σε άρθρο του με τίτλο «Η οικονομία της Ελλάδας ολισθαίνει στην ύφεση» το περιοδικό τονίζει: «Μόλις πριν από λίγες μέρες η Ελλάδα πέτυχε συμφωνία με τους δανειστές για το νέο πακέτο στήριξης. Τώρα ανακοινώνεται ότι η οικονομία της χώρας συρρικνώθηκε τα τελευταία δύο τρίμηνα», χαρακτηρίζοντας αυτήν την εξέλιξη «πισωγύρισμα για την ελληνική κυβέρνηση».


Στην οικονομία της Ελλάδας εστιάζει και η ελβετική εφημερίδα «Handelszeitung» με άρθρο της με τίτλο: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να εξέλθει από την κρίση». 

«Η Ελλάδα ελπίζει τώρα σε μια δυνατή τουριστική σεζόν. Ειδικοί εκτιμούν ότι η οικονομία θα επιστρέψει κατά το τρέχον εαρινό τρίμηνο σε τροχιά ανάπτυξης. Πολλοί τουρίστες αποφεύγουν τους μέχρι πρότινος δημοφιλείς προορισμούς, όπως ήταν η Τουρκία και η Αίγυπτος, φοβούμενοι επιθέσεις και την πολιτικά αβέβαιη κατάσταση, γεγονός από το οποίο επωφελείται η Ελλάδα» υπογραμμίζει ο αρθρογράφος και εκτιμά: «Ελπίδα στον ορίζοντα» για την Ελλάδα.


http://www.zougla.gr/money/article/spiegel-i-ikonomia-tis-eladas-olis8eni-stin-ifesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου