Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς δεν σιωπά και δεν συμβιβάζεται !

ksesikomos2
Την ώρα που φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία με πρωτοφανείς εξεγέρσεις κατά της λιτότητας, οι οποίες φαίνονται ότι κορυφώνονται.
Tην ώρα που οδομαχίες, σκληρές συγκρούσεις με την αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας συνθέτουν ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου.

Την ίδια ώρα τα διεθνή ΜΜΕ και οι αιρετοί όλων των βαθμίδων τηρούν πρωτοφανή σιγή.
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς δεν σιωπά! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο γαλλικό λαό που βρίσκεται στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου, με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κάθε μέρα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του ,τους εργαζόμενους , τους ανέργους , τους συνταξιούχους , τις κοινωνικές οργανώσεις και όλα τα λαϊκά στρώματα να μη συμβιβαστούν στη νέα φτώχεια και τον περιορισμό της δημοκρατίας που προωθείται τόσο στη χώρα μας όσο και πανευρωπαϊκά , αλλά να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας και την πάλη μας σε αγώνα διαρκείας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που προσπαθούν να μας επιβληθούν.
Πηγή: e-sterea.gr
http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-koinonia/20761-meta180516-20761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου