Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συνάδελφοι Μνηματίδη και Λιβανόπουλε: Να στείλουμε τη Δούρου στον εισαγγελέα;


Στην απεργοσπαστική, αντισυναδελφική,  χυδαία και άκρατης παρελθοντολογίας - (στης οποίας τις χρυσές σελίδες  που επικαλούνται δεν υπάρχουν ούτε σαν θλιβερή υποσημείωση, γιατί ήταν  γλείφτες και της προηγούμενης Διοίκησης, ο πρώτος γιατί τον κράτησε ο Σγουρός έναν ολόκληρο χρόνο παρά τις εναντίον  του καταγγελίες της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των Συριζαίων Συνδικαλιστών και ο δεύτερος, με το να είναι, την εποχή που εμείς χύναμε αίμα απέναντι στον  Σγουρό, αγκαλιαστός συν-σύνεδρος με τον Σγουρό στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-    - και εδώ τίθεται το ερώτημα του...  ποιός είναι ο συ-ραφέας - γειά σου Ιούδα) - τελευταία ανακοίνωση της   "Δημοκρατικής Συνεργασίας Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ", διαβάζουμε: 

"Κουβέντα όμως για το ξεπούλημα του Αποτεφρωτήρα μαζί με τις συμβάσεις των νοσοκομείων, την λειτουργία του ΧΥΤΑ με εργολάβο, την παράνομη επέκταση της σύμβασης του ΕΜΑΚ σε εργολάβο και όλα αυτά επί των Αγίων ημερών της Προεδρίας σας χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά".
(hthttps://paremvasiedsna.blogspot.com/2018/06/blog-post_96.html#moretps).

Θα έδινα συγχαρητήρια στους συναδέλφους της  "Δημοκρατικής Συνεργασίας Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ" Μνηματίδη και Λιβανόπουλο για το απίστευτο ήθος τους (απίστευτο... γιατί ... ενώ έχουν  ευεργετηθεί από τη Δούρου, ο πρώτος όχι... μόνο... γιατί επέστρεψε στην Υπηρεσία και μάλιστα ως Διευθυντής επί Διοίκησης Δούρου (άσε... π.χ.  τον κύριο Λαζόπουλο) και ο δεύτερος αναδείχθηκε από το Υπηρεσιακό τίποτε σε ΠροΪστάμενο Προμηθειών με το χεράκι της αγαπητής μας Προέδρου και... παρά...  τα γυμνασιακά του τεράστια προσόντα,... δεν  διστάζουν να θέσουν  το Δημόσιο Συμφέρον υπεράνω της ευγνωμοσύνης!

 Αυτοί δεν εναι άνθρωποι, είναι... ιερά... τέρατα
Όμως... δεν  μπορώ να τους συγχαρώ!
Είναι που απουσιάζει η λέξη "παράνομο" από τον Αποτεφρωτήρα, τον ΧΥΤΑ και τα άλλα καταγγελλόμενα!
Γιατί αν σύμβαση του ΕΜΑΚ είναι μια φορά παράνομη - αν, λέω - τότε όλα τα άλλα είναι εκατό - σύμφωνα με τη λογική τους!!!
Αλλά... τους  άλλους... των άλλων δεν τολμάνε να τους ονοματίσουν! Που είναι ο κύριος Δρίβας για τα υπηρεσιακά, η κυρία Μπιζά για τον Αποτεφρωτήρα και ο κύριος Καραμάνος για τον ΧΥΤΑ; (Ναι, ο φίλος του φίλου ... Αντιπεριφερειάρχης, ναι, για τον  ΧΥΤΑ)! 
Εδώ,  οι συνδικαλιστές ποιητές έχουν σηκώσει τα... πόδια ψηλά!
Ο πρώτος έχει... μαχαίρι, η δεύτερη... μαλλώνουν οι Συριζο-ΛΑΕτζήδες συνδικαλιστές  -  εν ενεργεία και συνταξιούχοι - και ο τρίτος θα τα πάρει στην  κράνα για του ρουσφέτι στον φίλο!
Έτσι, μένει μόνο η Δούρου... μόνη πλέον και πάντα στο στόχαστρο (από το '14 που έκανε το λάθος και νίκησε) Προεδρικών, οπορτουνιστών αριστερών και αχάριστών!
Και τέλος, στο ερώτημα αν στην... Μεγίστη... αξίζουν... τα δαγκώματα των ένθεν και εκείθεν ποντικών, απαντώ σχεδόν καγχάζοντας:

Ναι, γιατί... πραγματώνεται η αναπόφευκτη... προφητεία του πτωχού Ραψωδού...  Εκδορέα... 


ΥΓ 1. Αν κάποιον  τον αδικώ με το σατυρικό μου κείμενο, είμαι έτοιμος να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και να επανορθώσω... δεόντως!!!
ΥΓ2. Παρακαλώ ταπεινά΄τους αναγνώστες προς αποφυγή παρερμηνειών, να έχουν πάντα υπόψη τους την άποψη  του πτωχού Ραψωδού:  Μαύρος σκύλος, άσπρος σκύλος και οι δυο είναι χρυσόψαρα με  πασουμάκια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου