Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

(Χωρίς σχόλια)! Διαμαντίδης, Πολίτης, Φώφη οι εκπλήξεις Σγουρού -Ανακοίνωσε νέα υποψηφιότητα (φωτο)


Η παρουσία του πρώην αρχηγού της Εθνικής Δημήτρη Διαμαντίδη (βράβευσε την πρώην αντιπεριφερειάρχη Λιλίκα Βασιλάκου και βραβεύθηκε από τον Γιάννη Σγουρό) αλλά και του προπονητή της “χρυσής” Εθνικής μπάσκετ του 1987 Κώστα Πολίτη που βραβεύθηκε, ήταν οι εκπλήξεις που είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr στην πίτα της παράταξης του Γιάννη Σγουρού για το 2017.

Όπως επίσης είχε γράψει η aftodioikisi.gr ο πρώην περιφερειάρχης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του 2019. “Η παράταξή μας θα κατέβει με βάση την πείρα, την ανανέωση και τη διεύρυνση. Θα είμαστε παρόντες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρός. Και πρόσθεσε: “Το οφείλουμε στους πολίτες που ανεξαρτήτως αποχρώσεων και ιδεολογιών πίστεψαν σε μας και συμπαραστάθηκαν στην πορεία μας. Διαγράψαμε αυτόνομη πορεία, με σαφές ιδεολογικό στίγμα, χωρίς όμως να έχουμε παραμάσχαλα κανένα κομματικό εγχειρίδιο”. 
Παρόντες στην εκδήλωση της παράταξης “Αττική Γιάννης Σγουρός” ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που επίσης βραβεύθηκε (μάλιστα στην ομιλία της επέκρινε την Ρένα Δούρου και άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα της θα στηρίξει την υποψηφιότητα Σγουρού), οι βουλευτές του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης και Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Νίκος Σηφουνάκης και από την πλευρά της ΝΔ ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και σύζυγός της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος. Παρόντες ήταν, επίσης, οι δήμαρχοι, Μαρκοπούλου Μεσογαίας Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Στέλιος Φενέκος, ο καθηγητής Ακτινολογίας Δημήτρης Κελέκης πρώην Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Οι βραβεύσεις
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η παράταξη «Αττική» βράβευσε σημαντικές προσωπικότητες, με προσφορά στα κοινά και στον αθλητισμό, καθώς όπως τόνισε και ο Γ. Σγουρός «ο αθλητισμός ενώνει και εμπνέει». Ειδικότερα βραβεύθηκαν :
  • Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς, Φώφη Γεννηματά για την προσφορά της στην καταξίωση, αναβάθμιση και μετεξέλιξη του θεσμού της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης από το επίπεδο της νομαρχίας σε αυτό της περιφέρειας.
  • Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και ένας από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, για την μοναδική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως διότι υπήρξε πρότυπο και υπόδειγμα ήθους και συμπεριφοράς εντός και εκτός παρκέ.
  • Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, Κώστας Πολίτης για την προσφορά του στην ανάδειξη και διεθνή καταξίωση του ελληνικού αθλητισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από το έπος του Ευρωμπάσκετ του 1987.
  • Η πρώην αντιπεριφερειάρχης και επί 40 χρόνια νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Παίδων Λιλίκα Βασιλάκου για την προσφορά της στον τομέα της υγείας και της αυτοδιοίκησης.

sgouros_fofi_aftodioikisi
sgouros pita d
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/diamantidis-politis-fofi-oi-ekplixeis-sgourou-anakoinose-nea-ipopsifiotita-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου